Resultaten laden ...

Lorrie 25

153 m2 bedrijfsruimte te huur in Oudkarspel

Kenmerken

Huurprijs € 1.595 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein BREEKLAND

LORRIE 25
1724 BL OUDKARSPEL

TE HUUR
Op bedrijventerrein Breekland in Oudkarspel mogen wij u aanbieden deze bedrijfsunit van ca. 153 m² BVO in een splinternieuw bedrijfsverzamelgebouw. Het betreft unitnummer 4, bestaande uit een begane grond van ca. 118 m² BVO en een betonnen verdieping van ca. 35 m² BVO.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Breekland is gelegen in het noordwesten van de provincie Noord-Holland, nabij Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard en is zeer goed bereikbaar vanaf de provinciale wegen N504 en N245.

OPPERVLAKTE
Begane grond: ca. 118 m² BVO
Verdieping van ca. 35 m² BVO.

PARKEREN
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op het voorgelegen mandelig terrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, al dan niet in goed overleg met de nieuwe huurder.
Op de begane grond is een toilet met wastafel gerealiseerd en de verdiepingsvloer is afgewerkt als kantoorruimte met pantry en systeemplafond met verlichting. In de bedrijfshal zijn voldoende elektrapunten aanwezig.

*Optioneel bestaat de mogelijkheid om de eerste verdiepingsvloer uit te breiden naar een entresol van ongeveer 37,5 m² of in zijn geheel door te trekken naar ca. 75 m². (Zie voorbeeld op de laatste foto).

INSTALLATIES/VOORZIENINGEN:
- glasvezel;
- water;
- elektra;
- gevel met betonnen plint en fraaie gevelbeplating;
- tussenwanden van kalkzandsteen;
- kunststof kozijnen;
- HR ++ isolatieglas;
- betonnen gedeeltelijke verdiepingsvloer;
- betonnen dak;
- vurenhouten trap naar verdieping met leuning en traphek;
- elektrisch bediende overheaddeur;
- loopdeur met SKG 3*** cilinder.

BESTEMMING
Bestemmingsplan: "Bedrijventerreinen in Langedijk"
Bestemming: "Bedrijventerrein - 1"
Functieaanduiding: "bedrijven tot en met categorie 4.2"

De voor Bedrijventerrein - 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 3.1 als opgenomen in bijlage 1 bij deze regels behorende ‘Staat van Bedrijven – Breekland I’;
b. op de gronden ter plaatse van de aanduiding "bedrijven tot en met categorie 3.2" industriële bedrijven, bouw- en aannemersbedrijven, verhuurbedrijven, transportbedrijven, milieudienstverlening, groothandels- en distributiebedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 3.2 als opgenomen in bijlage 1 bij deze regels behorende ‘Staat van Bedrijven – Breekland I’;
c. op de gronden ter plaatse van de aanduiding "bedrijven tot en met categorie 4.2" industriële bedrijven, bouw- en aannemersbedrijven, verhuurbedrijven, transportbedrijven, milieudienstverlening, groothandels- en distributiebedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 4.2 als opgenomen in bijlage 1 bij deze regels behorende ‘Staat van Bedrijven – Breekland I’;
Bij twijfel over de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Dijk en Waard.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUURPRIJS
€ 1595,00 per maand exclusief BTW.

OMZETBELASTING
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal 90% recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968 geldt. Indien u niet akkoord gaat, vernemen wij dat graag per omgaande. Indien wij niets vernemen, gaan wij er van uit dat onze beschrijving correct is.

HUURBETALING
Huurbetaling per 1 maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

AANVAARDING
Aanvaarding in overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW. Deze waarborgsom dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn voldaan.

BIJZONDERHEDEN
- Voor eventuele wijzigingen in het gehuurde dient huurder vooraf schriftelijke toestemming aan verhuurder en/of diens beheerder te vragen.

- De verhuur slechts rechtsgeldig tot stand komt indien verhuurder van Burgemeester en Wethouders van gemeente Dijk en Waard een vergunning verkrijgt tot het aangaan van een huurovereenkomst.

ACCEPTATIE NIEUWE HUURDER
Acceptatie nieuwe huurder. Voorgedragen kandidaat- huurder behoeft de volledige acceptatie door verhuurder.

COURTAGE
Van der Borden Vastgoedprofessionals behartigt de belangen van de verhuurder.
Als huurder bent u ons derhalve geen courtage verschuldigd.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.