Resultaten laden ...

Reedijk. 0 ong

132 m2 bedrijfsruimte te koop in Heinenoord

Kenmerken

Prijs € 249.000 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Blaak

Kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimtes vanaf ca. 132 m2 op een unieke locatie in Heinenoord, te koop!

-IDEAAL ALS BEDRIJFSRUIMTE
-GESCHIKT ALS OPSLAG
-UITSTEKEND ALS BELEGGING

In deze presentatie lichten we de bedrijfsunits uit met een totaalmetrage van 132 m2, verdeeld over een begane grond 66 m2 en een 1e verdieping van 66 m2.

Op een prachtige locatie gelegen in Heinenoord worden 44 hoogwaardige en duurzame bedrijfsruimtes ontwikkeld. De bedrijfsverzamelgebouwen bestaan uit verschillende type bedrijfsruimtes, hierdoor ontstaat de mogelijkheid om meerdere ruimtes aan elkaar te koppelen. Hierdoor kunnen verschillende oppervlaktes met afwijkende functies als bijvoorbeeld kantoor, showroom, opslag en/of werkplaats worden gecombineerd.

In het ontwerp is rekening gehouden met verschillende functies. Zo zijn er diverse units voorzien van grote glasvliesgevels met veel daglichttoetreding. Uitermate geschikt als showroom in combinatie met kantoor of licht productiewerk, als reclame- of fotostudio. Enkele units zijn voorzien van een loop- en overheaddeur die zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld uw schilder-, installatie-, of timmerbedrijf.

Alle 44 bedrijfsruimtes beschikken over een constructieve betonnen verdiepingsvloer waarbij de oppervlakten variëren van ca. 108 tot ca. 381 m2 BVO (inclusief verdiepingsvloer).

De bedrijfsruimtes worden casco opgeleverd met de benodigde aansluitingen als riool, water en elektriciteit. Als basis uitrusting worden de ruimtes standaard opgeleverd met een elektrische overheaddeur en vaste houten trap naar de verdiepingsvloer. Er is in het ontwerp veel aandacht besteed aan de uitstraling van het complex. Door uw bedrijf hier te vestigen, onderscheidt u zich door de bijzondere architectuur, duurzaamheid en hoogwaardige moderne uitstraling.

Beschikbaarheid:

Unit 2
begane grond ca. 190,5 m2 bvo
1e verdieping ca. 190,5 m2 bvo
koopprijs v.o.n. € 575.000,-

Unit 4
begane grond ca. 146 m2 bvo
1e verdieping ca. 146 m2 bvo
koopprijs v.o.n. € 435.000,-

Unit 14
begane grond ca. 164,5 m2 bvo
1e verdieping ca. 164,5 m2 bvo
koopprijs v.o.n. € 485.000,-

Unit 21
begane grond ca. 147,5 m2 bvo
1e verdieping ca. 147,5 m2 bvo
koopprijs v.o.n. € 462.500,-

Locatie:
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd aan de Reedijk te Heinenoord, met een zeer centrale ligging en snelle verbinding via N217 en A29.

Parkeren:
Het voorterrein is voorzien van voldoende parkeerplaatsen.

Bestemming:
Het complex valt onder het vigerende bestemmingsplan en is aangemerkt als: Enkelbstemming—Bedrijventerrein.
De binnen deze bestemming aangewezen grond zijn bestemd voor kantoren en bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 3.2. van de Staat van bedrijfsactiviteiten.

Technische gegevens:
Uitvoering
Alle bedrijfsruimtes worden vanuit de ontwikkelaar casco opgeleverd. De goed geïsoleerde buitenmuren worden voorzien van sandwichpanelen wat zorgt voor een goede isolatiewaarde. De monoliet afgewerkte vloer op de begane grond is belastbaar tot maximaal 1.000 kg/m2. De constructieve betonnen verdiepingsvloer, heeft een vloerbelasting van maximaal 300 kg/m2 en wordt met een cement dekvloer afgewerkt. Het dak wordt in kanaalplaatvloeren uitgevoerd. Hiermee is de optimale geluid- en warmte isolatie gewaarborgd. Het dak wordt voorzien van voldoende hemelwaterafvoer met als zekerheid een overstort. Een toilet, pantry en vloerverwarming op de begane grond en/of verdieping is optioneel, dit in overleg met de aannemer.

Nutsvoorzieningen
De watertoevoer zal door de ontwikkelaar doorgevoerd worden tot aan de watermeter. De riolering wordt aangesloten op het gemeentelijke riool volgens de geldende voorschriften. De riolering bevindt zich in de begane grondvloer in de nabijheid van de trap. De elektrische installatie is uitgevoerd op basis van 230 volt, 3x25 ampére. De voorzieningen hiervoor worden tot in de meterkast aangelegd. De groepenkast en verder installatiewerk dienen op kosten van de koper zelf uitgevoerd te worden. Optioneel kunnen per unit zonnepanelen worden aangebracht. Qua dakisolatie is er rekening gehouden met het plaatsen van zonnepanelen. De dakisolatie is uitgevoerd met PIR platen, dit draagt bij aan de verzekerbaarheid van uw bedrijfsruimte in de toekomst.

Elektrische overheaddeur
Met de elektrische overheaddeur alsmede de naastgelegen toegangsdeur zijn de bedrijfsruimtes te betreden. De elektrische overheaddeur is uit te breiden met een afstandsbediening. De afmetingen van de overheaddeur zijn ca. 3x3,4 meter of ca.3,5x3,5 meter afhankelijk van de unit.

Trap
Voor toegang tot de verdiepingsvloer zal de bedrijfsruimte worden voorzien van een houten trap, de trapleuning voor aan de muurzijde wordt er los bijgeleverd.

Buitenterrein
Het buitenterrein alsmede de parkeerplaatsen worden verhard met straatwerk. Het terrein is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen zoals riolering en kolken ten behoeve van de afvoer van regenwater.

Brandveiligheid
Alle bedrijfsruimtes zijn uitgevoerd volgens de geldende eisen van de gemeentelijke brandweer. Wel is het zo dat de afbouw en eventueel bijzonder gebruik moet voldoen aan de eisen die gesteld worden door de gemeente en brandweer.

Q Makelaars Bedrijfshuisvesting
T: 085 - 040 62 01
E: bog@qmakelaars.nl