Resultaten laden ...

Markerkant 13 118

120 m2 bedrijfsruimte te koop in Almere

Kenmerken

Prijs € 192.500 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Markerkant
Bedrijventerrein MARKERKANT

Met veel plezier presenteren we Unity Almere aan je: een duurzaam gebouwd bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 50 zelfstandige units, allemaal met twee of meer eigen parkeerplekken voor de deur.

In deze aanbieding willen we unit 38 (Markerkant 13- 118) uitlichten, deze multifunctionele bedrijfs-kantoorunit heeft een metrage van ca. 120 m² verdeeld over een bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de eerste verdieping voor een prijs van € 192.500,- VON excl. BTW. De unit heeft 2 eigen parkeerplaatsen.

Unity Almere wordt gerealiseerd aan de Markerkant 13-02. De locatie is centraal gelegen tussen Almere Stad en de prachtige Noorderplassen in een gezellige, gewilde buurt met veel bedrijvigheid. Belangrijke uitvalswegen als de A6 en A27 zijn vlakbij: Amsterdam is een halfuur rijden; Utrecht bereik je in 40 minuten. Maar ook met openbaar vervoer is Unity Almere goed bereikbaar: de dichtsbijzijnde bushalte zit op minder dan 10 minuten lopen.

De units hebben een variërende grootte tussen de 120 m² en 319 m² en kunnen worden gekoppeld. Daardoor zijn ze bij uitstek geschikt voor (startende) creatieve ondernemers die naast een werkplaats ook kantoorruimte nodig hebben. Uiteraard ben je helemaal vrij om jouw unit naar eigen wens in te delen en in te richten conform het vigerende bestemmingsplan.

We horen graag van je!

De verwachte start: Q1 2024
De verwachte oplevering: Q 2025
Status: vergund

Vraagprijs: € 192.500,- VON exl. BTW
De koopsom is te vermeerderen met BTW. Overdrachtsbelasting is niet verschuldigd. Wel zijn de notariskosten voor rekening koper.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan