Resultaten laden ...

Mijlweg 9 7

140 m2 bedrijfsruimte te koop in Vianen

Kenmerken

Prijs € 287.000 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Hagestein
Bedrijventerrein De Hagen + De Biezen

ADRES
Mijlweg 9-7 te Vianen (4131 PJ).

ALGEMEEN
De nieuwbouw bedrijfs-/kantoorruimte betreft een hoekunit en bevindt zich in het nieuw ontwikkelde LAYERS project aan de Mijlweg 9 in Vianen. Het object is bereikbaar via toegangswegen Mijlweg en Kamerlingh Onnesweg. De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein de Biezen in Vianen. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich als een dynamische omgeving met diverse soorten bedrijven. In de directe omgeving zijn bedrijven gevestigd zoals Faay Vianen, Makro, Kawasaki Motors en Winkelstraat.nl.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein De Biezen in Vianen. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en uitstekende bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijkswegen A2 en A27 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A12 en A15. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op loopafstand.

OPPERVLAKTE
Het voor verkoop beschikbare vloeroppervlak bedraagt totaal circa 140 b.v.o. bedrijfs-/ kantoorruimte, onderdeel uitmakend van een groter geheel, onderverdeeld in:
· ca. 70 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
· ca. 70 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWJAAR
2023.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Hagestein
Sectie : D
Nummers : 210 – A 18
Zakelijk recht : Eigendom

Het object heeft 134e / 3.072e onverdeeld aandeel in het perceel kadastraal bekend gemeente Hagestein, sectie D, nummer 210 A.

BESTEMMING
De bestemming van het perceel is ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘bedrijf t/m categorie 4.1’. De locatie is daarmee bestemd voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten die zijn genoemd in bedrijvenlijst tot en met milieucategorie 4.1.

Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Vijfheerenlanden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in casco nieuwbouw staat opgeleverd inclusief o.a.:
• aluminium harmonicadeuren voorzien van glas (handmatig bedienbaar) TYPE A+;
• begane grondvloer beton monoliet glad (1.000 kg/m²);
• verdiepingsvloer kanaalplaatvloer met naden opgevuld (400kg/m²);
• raamkozijnen aluminium voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters;
• meterkast voorzien van invoer elektra/water/internet;
• vrije hoogte begane grond ca. 3,7 m;
• vrije hoogte eerste verdieping ca. 3,2 m.

PARKEREN
De unit beschikt over twee parkeerplaatsen voor het object.

KOOPPRIJS
€ 287.000,00 vrij op naam exclusief BTW (*).

(*) Over de koopsom is omzetbelasting verschuldigd. De unit is niet als bedrijfsmiddel in gebruik genomen derhalve is er geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde omzetbelasting, eventuele overdrachtsbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Omdat er sprake is van een gezamenlijk eigendom en onderhoudsverplichting is de Vereniging van Eigenaars Layers Vianen opgericht. Koper is verplicht lid te worden en te blijven van deze vereniging en zal de huishoudelijke reglementen en het modelreglement splitsing alsmede de hieraan verbonden kosten als zodanig aanvaarden. Momenteel is er nog geen goedgekeurde begroting. De VvE is bezig om op korte termijn een digitale stemming te houden zodat de begroting vastgesteld kan woden.

De administratie van de Vereniging van Eigenaars Layers Vianen wordt thans gevoerd door VT2000 VvE Beheer.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte, bouwkundige, technische, milieukundige, juridische staat, de staat “as-is” met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper zal notariskantoor Van Benthem & Keulen B.V. opdracht verstrekken voor de notariële afwikkelingen waaronder het opmaken van de koopovereenkomst. Dit notaris kantoor is als projectnotaris betrokken en is volledig op de hoogte van het gehele project.

KOOPOVEREENKOMST
In de koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
Per direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan