Resultaten laden ...

Molenvliet 15

151 - 360 m2 bedrijfsruimte te huur in Zwijndrecht

Kenmerken

Huurprijs € 5.000 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industriegebied Molenvliet
Bedrijventerrein Molenvliet (Zwijndrecht)

Te Huur: Bedrijfsruimte met kantoor

Bent u op zoek naar een veelzijdig bedrijfspand in Zwijndrecht, gunstig gelegen nabij de A16? Dan is Molenvliet 15 de perfecte optie voor uw onderneming. Dit pand biedt een uitstekende combinatie van ruime opslagmogelijkheden, kantoorruimte en een gunstige ligging.

Huurder staat open voor het meedenken en helpen tot modernisering van de kantoorruimte. Dit zal toegelicht worden bij een bezichtiging.

Kenmerken:

Bedrijfsruimte (ca. 360 m2): De bedrijfsruimte beschikt over twee overheaddeuren die toegankelijk zijn via de zijkant van het pand. Hierdoor is laden en lossen eenvoudig en efficiënt te realiseren. Binnenin de loods bevindt zich tevens een entresolvloer (ca. 106 m2) voor extra opslagmogelijkheden.

Kantoorruimte (ca. 151 m2) : Bij binnenkomst betreedt u een royale ontvangsthal die toegang biedt tot zowel de loods als een ruime kantoortuin. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een aparte kantoorruimte met een indeling in meerdere kamers, waardoor privacy gewaarborgd blijft.
(Mogelijkheid op uitbreiding van de kantoorruimte met 148 m2! door betrekken kantoorpand Molenvliet 17, Zwijndrecht tegen meerprijs)

Buitenterrein (ca. 240 m2): Aan de zijkant van het pand beschikt u over een afgesloten buitenterrein.

Parkeergelegenheid (4x): Voor het pand zijn parkeerplaatsen beschikbaar, wat het ideaal maakt voor zowel medewerkers als bezoekers.

Ligging:
Het pand is strategisch gelegen op slechts 5 minuten rijden vanaf de A16, waardoor het uitstekend bereikbaar is met zowel eigen vervoer als vrachtverkeer. De centrale ligging maakt het tevens gemakkelijk om klanten en leveranciers te bereiken.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Zwijndrecht, sectie E, nummer 1248.

Huurprijs
€ 5.000,- per maand

Bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW, servicekosten en BTW over de servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden

Omzetbelasting
Het uitgangspunt is dat Huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat met de ondertekening van de huurovereenkomst zal worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien Huurder na de huuringangsdatum niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat Verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid van het verrekenen van omzetbelasting.

Bijkomende kosten
Bovenop de periodiek verschuldigde huurprijs wordt een voorschot servicekosten in rekening gebracht van € 150,-- per maand, te vermeerderen met BTW voor de navolgende leveringen en diensten:
- Onderhoud installaties;
- Onderhoud overheaddeuren;
- Glasbewassing buitenzijde;
- Onderhoud buitenterrein;

Uitgangspunt is dat huurder zelf leveringscontracten sluit met nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Datum van oplevering
De ruimte is per 1 juni 2024 beschikbaar voor verhuur.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Informatie:
Q Makelaars Bedrijfshuisvesting BV
085 040 6201
bog@qmakelaars.nl