Resultaten laden ...

Molenweg 79

420 - 7.770 m2 bedrijfsruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 22.500 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Moleneind
Bedrijventerrein MOLENEIND

Locatie
Deze magazijnruimte gelegen op bedrijventerrein “Moleneind” aan de oostelijke zijde van Oss. Dit bedrijventerrein wordt gekenmerkt door overwegend middelgrote tot grotere (internationale) ondernemingen waaronder Organon N.V., Unilever, Ardagh, Van Erp Top Movers en VDL Mast Solutions.

De bereikbaarheid van het object is, gelet op nabijheid van de Kantsingel, uitstekend te noemen. Via de Kantsingel is eenvoudig aansluiting te verkrijgen op de uitvalswegen richting de A50 (Eindhoven-Nijmegen) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch). Daarnaast zijn bushalteplaatsen op loopafstand gelegen en beschikt Oss over een Centraal Station (op circa 5 minuten loopafstand).

Object
Het complex bestaat uit een magazijnruimte in twee bouwlagen alsmede kantoorruimte op de verdieping. De magazijnruimte (6 meter vrije hoogte) op de begane grond omvat circa 3.945 m² met daarvoor een mogelijkheid tot overdekt laden en lossen (circa 400 m²) en 6 loadingdocks en twee overheaddeuren op maaiveld. Het gebouw is voorzien van een 3x250 Ampère krachtstroomaansluiting!

Via een goederenlift (max 1.500 kg) bereikt men de magazijnruimte (vrije hoogte circa 3 meter) op de verdieping (betonnen vloer) met een vloeroppervlak van circa 3.425 m² met daarvoor circa 420 m² kantoorruimte verdeeld over een vijftal kantoorkamers en een showroom/vergaderruimte met aangrenzend dakterras.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat met dien verstande dat verhuurder nog zorg zal dragen voor het aanbrengen van ledverlichting in de magazijnruimte en verwarming middels stralingspanelen. Aanpassingen ten behoeve van wensen van kandidaat-huurders, behoort tegen meerprijs, tot de mogelijkheden.

Parkeren
Op eigen terrein zijn circa 15 parkeerplaatsen gesitueerd. Tevens behoort het tot de mogelijkheden om aan de straatzijde op openbaar terrein te parkeren.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan