Resultaten laden ...

Neerloopweg 39

50 - 150 m2 bedrijfsruimte te huur in Breda

Kenmerken

Huurprijs € 1.995 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Heilaar
Bedrijventerrein Heilaar Noord

Zeer goed onderhouden, representatieve kantoorunit met opslag- en magazijnruimte beschikbaar op bedrijventerrein "Heilaar-Noord” in Breda. Het bedrijventerrein staat bekend om de diversiteit van aanwezige bedrijven en haar uitstekende bereikbaarheid. Het bedrijventerrein ligt op enkele autominuten afstand van de rijkswegen A16 & A58 waardoor steden als Rotterdam en Eindhoven goed te bereiken zijn.

Met name voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf biedt deze unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze unit.

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte begane grond: ca. 50 m² BVO

Kantoorruimte begane grond: ca. 50 m² BVO

Kantoorruimte eerste verdieping: ca. 100 m² BVO

Parkeren

Op eigen terrein zijn drie parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de locatie een "bedrijventerrein” bestemming, met een functieaanduiding “Zone B” waardoor bedrijven in milieu categorie 2 en 3 zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Voorzieningen

Bedrijfsruimte:

- Brandpreventiemiddelen
- Elektrische rolluiken
- Krachtstroom
- Overheaddeur
- Pantry
- Toiletruimte
- LED-verlichtingsarmatuur
- Vrije hoogte: circa 3,50 meter

Kantoorruimte:

- Airconditioning
- Inbouwverlichting
- Laminaatvloer
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond
- Internetaansluiting en telefonieaansluiting

Huurcondities

Huurprijs: € 1.995,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst Januari 2023 en vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan