Resultaten laden ...

Neonweg 5

50 - 1.036 m2 bedrijfsruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs € 80 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Uraniumweg
Bedrijventerrein Isselt

ALGEMEEN
Ruime Bedrijfsruimte met kantoren in de Isselt!
Nu voor huur beschikbaar: een zelfstandig bedrijfshoekpand op het gerenommeerde bedrijventerrein Isselt. Met in totaal 1.086 m² aan ruimte, zijnde 1.036 m² aan bedrijfshal en 50 m² aan kantoorruimte, biedt dit pand een ideale zakelijke omgeving. Het beschikt tevens over een afgesloten terrein van ruim 400 m². Dit pand biedt ook mogelijkheden voor grootse reclame-uitingen aan de zichtzijde van het pand.
De bedrijfsruimte is uitgerust met elektrische overheaddeuren en geïntegreerde loopdeuren, met een indrukwekkende vrije hoogte van 5.7 meter. Het eigen terrein biedt ruime parkeergelegenheid. Mede doordat het terrein is af te sluiten, zijn uw goederen en wagenpark goed beschermd.
De afsluitbare kantoorruimte bevindt zich op een entresolvloer, met glazen wanden die een overzicht bieden over de bedrijfsruimte en een moderne uitstraling toevoegen aan de werkomgeving. Daarnaast is er een keurige pantry aanwezig voor de nodige faciliteiten. Goede buren zijn o.a.: Gerritsen IJzerwaren, ADC, De Sleutelspecialist en Metaal-Art.
De locatie is gemakkelijk te bereiken, met strategische ligging en toegankelijkheid, zelfs voor grotere voertuigen. De aanstaande ontwikkeling van 'Langs Eem en Spoor', waarbij een gedeelte van het bedrijventerrein, de zogenaamde ‘Kop van Isselt', samen met vier andere gebieden rondom de binnenstad wordt ontwikkeld tot een duurzaam en divers nieuw stadsgebied met volop ruimte voor nieuwe woningen, winkels, werkruimtes en cultuur, maakt dit gebied extra aantrekkelijk.

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op de Isselt zijn onder meer Cirkel, Van der Kamp, Nefkens, Serva en Gamma.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort.
Op de Isselt is een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen nagenoeg afgerond. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

BEREIKBAARHEID
De Neonweg is gemakkelijk te bereiken vanaf de autosnelweg A1 via de Bunschoterstraat en vanaf de autosnelweg A28 via de Stichtse Rotonde, Barchman Wuijtierslaan en de Amsterdamseweg. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar.

5 – 6 km tot de A28;
4 – 5 km tot de A1;
2 – 3 km tot station Amersfoort;
40 – 50 m tot de bus;
2 – 3 km tot centrum Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is totaal ca. 1.086 m² als volgt verdeeld:

Ca. 1.036 m² bedrijfsruimte op de begane grond.
Ca. 50 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

Tevens behoort tot het gehuurde een buitenterrein van ruimt 400 m².

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 80,-- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 15,00 per m² per jaar. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:
- jaarlijkse inspectie en klein onderhoud van de overheaddeur(en);
- jaarlijkse inspectie en klein onderhoud van de brandslanghaspel(s);
- jaarlijkse inspectie en klein onderhoud verwarmingsinstallatie en heater(s);
- inspectie en klein onderhoud dakbedekking;
- periodiek terrein- en groenonderhoud;
- reinigen straatkolken en algemene riolering;
- periodieke glasbewassing buitenzijde;
- periodieke gevelreiniging (1 x in de 3 jaar);
- periodieke legionella controle;
- ongediertebestrijding;
- onderhoud bewegwijzering;
- water;
- elektra (algemeen);
- gas;
- alle werkzaamheden die door Verhuurder namens huurders worden verricht en die conform artikel 11 van de Algemene bepalingen ten laste van Huurder komen;
- administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Huurder dient zelf contracten aan te gaan wat betreft de nutsvoorzieningen (gas/water/elektra) en telefoon en internet.

OPLEVERING
Bedrijfsruimte:
- 2 overheaddeuren;
- heaters;
- vrije hoogte 5.7m;
- krachtstroom.

Kantoor:
- systeemplafond;
- kabelgoten;
- zonwering;
- toiletgroep.

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en gratis parkeren op de openbare weg.

BESTEMMING
Bedrijfsruimte. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan