Resultaten laden ...

Neutronstraat 7 5

731 m2 bedrijfsruimte te koop in Groningen

Kenmerken

Prijs € 1.300.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hoendiep
Bedrijventerrein HOENDIEP

In Block 7, voormalig vestiging van Lijnco, wordt de gehele achterzijde op de begane grond te koop aangeboden. Het betreft vier appartementsrechten bestaande uit 6 eenheden. Dit complex is uitstekend gelegen op bedrijventerrein Hoendiep op ca. 2 km van het centrum. Bovendien ligt het direct aan de westelijke ringweg met uitstekende verbindingen.

De 6 zelfstandige units bestaan uit een mix van kantoor en bedrijfsruimte, waarvan een tweetal thans kortlopend verhuurd zijn en vier beschikbaar voor eigen gebruik.
De units zijn allen gelegen aan de achterzijde en hebben allen eigen entrees en eigen voorzieningen waardoor ze niet afhankelijk zijn van de gedeelde voorzieningen van het complex.
Bovendien beschikken ze allen over een eigen buitenruimte welke als parkeerplaats te gebruiken is.

Het complex is geheel gasloos geworden, waardoor de blokverwarming niet meer operationeel is.
De units zijn thans niet uitgerust met verwarming, maar kunnen eenvoudig worden voorzien van elektrische verwarming (indien nodig).

Het is ook mogelijk om een of meerdere units afzonderlijk te kopen.

Neutronstraat 7-5

Deze unit betreft een hoekunit met extra daglicht en heeft een kantoorvertrek op de begane grond van ca. 22 m2 en ca. 76 m2 kantoorruimte op de verdieping. De bedrijfsruimte heeft deels de volledige hoogte van ca. 6 meter en beslaat
totaal ca. 100 m2. Verder is de unit voorzien van een alarminstallatie, krachtstroom, pantry en toilet.
Deze unit is vrij van huur en gebruik, maar er zijn diverse aspirant-huurders beschikbaar voor deze ruimte.

Neutronstraat 7-6

Deze unit betreft een mix van bedrijfsruimte en kantoorruimte met een mogelijkheid voor uitbreiding.
De kantoorruimte op de begane grond van ca. 15m2 kan uitgebreid worden met de daarboven gelegen ruimte welke voorheen in gebruik was als ketelhuis. De bedrijfsruimte is 80m2 groot en de kantoorvertrekken zijn tezamen 55m2 groot.
De ruimte is voorzien van eigen pantry en toilet.

Neutronstraat 7-7

Deze unit is thans verhuurd voor €11.400 per jaar (kale huur) met expiratiedatum 14 december 2024.
De ruimte bestaat uit een dubbele werkplaats met voormalige hal die als opslagruimte dient.
Op de verdieping zit een geheel gemoderniseerd kantoor met pantry en toilet.

Neutronstraat 7-7a

Dit kantoor is gelegen op de begane grond en is verbouwd in klassieke stijl met historische elementen.
De ruimte is onder meer voorzien van een pantry, toilet en afzuiginstallatie.
Tegen een meerprijs is het interieur en complete camerabeveiligingssysteem ook over te nemen.

Neutrinstraat 7-7b

Dit kantoor is verbouwd tot appartement en heeft een eigen entree op de verdieping, maar is thans ook intern te bereiken vanaf unit 7-7a.
Het heeft alle voorzieningen van een woonhuis zoals een badkamer, twee slaapkamers, woonkamer en een complete bar (vergunning voor bewoning is niet aanwezig). De totale grootte is ca. 100 m².

Neutronstraat 7-8

Deze hoekunit is thans verhuurd voor €17.400 per jaar (kale huur) met expiratiedatum 15 december 2024.
De ruimte bestaat uit een bedrijfsruimte met deels volledige hoogte van ca. 6m en een kantoorruimte op de verdieping. Voorts is de ruimte voorzien van eigen pantry en toilet.

De bedrijfsruimtes zijn zeer geschikt als belegging of voor ( gedeeltelijk) eigen gebruik. Enkele units kunnen eenvoudig aan elkaar geschakeld worden, doordat ze in het verleden verbonden waren.

De units maken deel uit van een V.v.E. Servicekosten e.d. zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Bestemming: Bestemmingsplan Hoendiep 2008, enkelbestemming Bedrijventerrein, aanduiding 'dienstverlening', onder andere geschikt voor bedrijven uit de bedrijvenlijst t/m categorie 3.2, detailhandel volumineus, kantoren tot 500 m², dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening m.u.v. kinderopvang.

Bijzonderheden: het betreft een appartementsrecht. Koper dient zich te houden aan de bepalingen van de splitsingsakte en eventueel huishoudelijk reglement. Koper is zelf verantwoordelijk voor de vergunning van het beoogde gebruik.

De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch makelaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.