Resultaten laden ...

Newtonweg 1 C

25 - 275 m2 bedrijfsruimte te huur in Zwolle

Kenmerken

Huurprijs € 50 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Marslanden-Zuid
Bedrijventerrein MARSLANDEN

Multifunctionele units beschikbaar aan de Newtonweg 1c in Zwolle. De units zijn gelegen op bedrijventerrein "De Marslanden”, wat een goede verbinding kent met de rijksweg A28. Bij de bouw van het gebouw is gekozen voor een modern ontwerp en duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede komt. Gezien de indeling, de ligging en haar uitstraling is deze bedrijfsunit uitermate geschikt voor bedrijven actief in het MKB en ZZP'ers.

Metrages (BVO)

1. Werkplaats begane grond met roldeur: Circa. 110 m2. € 650 pm
2. Kantoor, werkruimte boven: Circa. 120m2 € 700 pm

Parkeren
Er zijn drie parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven, die binnen “specifieke vorm van bedrijf – zone 6” van de gemeente Zwolle, industrieterrein Marslanden vallen, toegestaan. Autobedrijven en zaagbedrijven zijn niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Brandpreventiemiddelen
- Glazen pui
- Inbouwverlichting
- internetaansluiting
- Lamellen
- Overheaddeur
- Serverruimte
- Systeemplafond
- Te openen ramen
- TL-verlichting
- Toiletruimte (gezamenlijk)
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 50,- per m2 per jaar excl. BTW (afhankelijk van de metrages en huurperiode)

De prijzen zijn ex btw en Nuts voorzieningen

Huurtermijn: In overleg, maximaal tot 01-01-2028

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan