Resultaten laden ...

Oonksweg 26

190 m2 bedrijfsruimte te koop in Borne

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Dikkerslaan-Molenkampsweg en omgeving

​Te koop in Borne:

Winkel/bedrijfsruimte in Borne

Deze representatieve winkelruimte is centraal gelegen op een uitstekende locatie in Borne en heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 190 m².

De winkelruimte is op de begane grond. Aan de rechterkant van het pand is het ook mogelijk om over een eigen oprit naar de achterzijde van het pand te gaan. Aan de achterzijde van het pand bevind zich een overkapping voor bijvoorbeeld opslag. Daarnaast is daar ook nog ruimte om als opslag of parkeerplaatsen te gebruiken. Aan de linker zijkant bevind zich het oprit, de tuin en de voordeur van het appartement. Het betreft een ruim appartement op de 1e verdieping. Het appartement op de eerste verdieping en de bedrijfsruimte op de begane grond zijn beide in verhuurde staat.

Dit gaat om perceelnummers (te vinden via bijv. kadastralekaart.com): 3598, 5151 en 5938. In de directe nabijheid zijn tal van andere bedrijven gevestigd, uiteenlopend van: Met Landelijk Label, Mariemé schoonheidssalon, Probin, Verscentrum ter Brugge, Gebr. Ezendam etc.

Bestemmingsplan: Volgens het vigerende bestemmingsplan is het object bestemd voor “Bedrijfsdoeleinden -B-".

Verhuurbaar vloeroppervlak: Winkelruimte: ca. 190 m²

De oppervlakten zijn gemeten door de huidige huurder. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Parkeervoorzieningen: In Borne kan gratis geparkeerd worden. Aan de voorzijde van het pand zijn voldoende parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid: Bereikbaarheid middels het openbaar vervoer is zeer goed, het dichtstbijzijnde busstation is op ca. 150 meter afstand gelegen. Per auto is het object uitstekend bereikbaar.

Prijs: Vraagprijs op aanvraag.

Bezichtigen: We nodigen u hierbij van harte uit om deze locatie aan de Oonksweg 26 in Borne te komen bezichtigen.

Twents Vast B.V.