Resultaten laden ...

Transformatorhof 2 4

209 m2 bedrijfsruimte te koop in Hengelo

Kenmerken

Prijs € 650.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest
Bedrijventerrein WESTERMAAT ZUID-WEST

ALGEMEEN
Moderne duurzame bedrijfswoning met bedrijfsruimte én kantoorruimte gelegen aan de Transformatorhof 2 – 4 te Hengelo. Aan de Transformatorhof zijn alleen bedrijfswoningen met bedrijfsruimtes gesitueerd. Dit zorgt ervoor dat u het gevoel heeft in een normale woonwijk te wonen, alleen dan in combinatie met een bedrijfsruimte met kantoorruimtes.

Middels de vaste trap bereikt u de overloop. De bedrijfswoning beschikt over drie slaapkamers. Met een kleine ingreep is zelfs een vierde slaapkamer realiseerbaar. Alle slaapkamer beschikken over veel daglicht. De badkamer, welke centraal is gelegen tussen de slaapkamers, is de plek om tot rust te komen. De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche en een dubbele wastafel.

De bedrijfswoning is daarnaast ook zeer duurzaam: er behoren 24 zonnepanelen tot de bedrijfswoning, de gevels van het object zijn geïsoleerd m.b.v. glaswol, de begane grond vloer m.b.v. schuimbeton en de verdiepingsvloer m.b.v. tempex platen.

Bedrijfsruimte met kantoorruimte
De bedrijfsruimte met kantoorruimte is gesitueerd naast de bedrijfswoning en beschikt over een fraaie eigen entree. De glazengevel heeft een hoge attentiewaarde en geeft uitstraling aan het geheel. Op de begane grond is een bedrijfsruimte gesitueerd ter grootte van ca. 82,5 m² met daarbij een eigen toiletvoorziening. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte bedraagt ca. 3 meter. De bedrijfsruimte is toegankelijk middels een automatisch bedienbare overheaddeur. Het geheel is uitermate keurig afgewerkt.

Op de 1e verdieping bevinden zich een drietal kantoorruimtes met een totale oppervlakte van ca. ca. 100 m². De indeling van de kantoorruimtes is eenvoudig te wijzigen. Alle kantoorruimtes zijn voorzien van airconditioning. Tevens beschikt de 1e verdieping over een toilet en pantry voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat en koelkast.

ENERGIELABELS
De bedrijfswoning beschikt over energielabel B. De bedrijfsruimte met kantoorruimte beschikt over energielabel A.

BEREIKBAARHEID
De ligging van het object is uitstekend, het centrum van Hengelo is gelegen op ca. 5 minuten fietsafstand evenals tal van andere voorzieningen waaronder een school, supermarkt en bus- en treinstation. De op- en afrit van de autosnelweg A1 is gelegen op ca. 5 minuten rijafstand.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 429,4 m² en is als volgt onderverdeeld:

Bedrijfswoning:
Begane grond: ca. 91,6 m²
Eerste verdieping: ca. 78 m²

Berging: ca. 10,4 m²
Garage: ca. 40,4 m²

Bedrijfsruimte:
Bedrijfsruimte (begane grond): ca. 82,5 m²
Hal, toilet en magazijn (begane grond): ca. 26,5 m²
Kantoorruimte (1e verdieping): ca. 100 m²

Het vloeroppervlak is gemeten door de verkopend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Westermaat“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Bedrijventerrein - Industrie“ en de functieaanduidingen ‘bedrijf tot en met categorie 3.2‘ en ‘specifieke vorm van wonen - bwt‘.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in de huidige staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

Bedrijfsruimte en kantoorruimte
• Representatieve glazen entree;
• Tegelvloer;
• LED-verlichting
• Automatisch bedienbare overheaddeur;
• Verwarming middels CV-ketel (Intergas HRE 2021) en radiatoren;
• Airco-installaties in de kantoorruimtes op de 1e verdieping;
• Toilet op de begane grond én 1e verdieping;
• Pantry v.z.v. kookplaat, koelkast en close-in boiler;
• Glasvezelbekabeling;

KADASTRAAL
Het geheel is plaatselijk bekend als Transformatorhof 2 - 4, 7556 RA Hengelo, kadastraal bekend gemeente Hengelo, sectie A, nummer 4756, perceelsoppervlakte 677 m².

VRAAGPRIJS
€ 650.000,- kosten koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan