Resultaten laden ...

Radarstraat 213

97 m2 bedrijfsruimte te koop in Den Haag

Kenmerken

Prijs € 299.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Groente- en Fruitmarkt

Multifunctionele commerciële bedrijfsruimte beschikbaar aan de Radarstraat. De Radarstraat is gelegen in het gebied van de Fruitweg van oud her bekend vanwege het productie bedrijf van Philips 'kantoor de Schilde', de HTM remise en diverse bedrijfsruimten met gemengd gebruik, waaronder veel autobranche gerichte bedrijven. De Radarstraat is zeer goed bereikbaar vanuit het centrum van Den Haag, zowel per auto als openbaar vervoer.

De aangeboden commerciële bedrijfsruimte bevindt zich op de begane grond van dit bedrijfsverzamelgebouw en is recent gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. De commerciële bedrijfsruimte is gezien haar indeling en het afwerkingsniveau uitermate geschikt voor lichte productie, showroom, kantoorruimte of maatschappelijke doeleinden.

Metrages (VVO)

Kantoor- entree : circa. 14 m2 VVO
Bedrijfsruimte: circa. 83 m2 VVO

Parkeren

Op het achtergelegen parkeerterrein is er één prive parkeerplaats aanwezig. Extra parkeergelegenheid is er in de direct omgeving volop aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het huidige bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met milieucategorie 2 en dienstverlening toegestaan op deze locatie. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Autogarages zijn niet toegestaan in het bedrijfspand. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

Bedrijfsruimte

- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Betonvloer
- Mogelijkheid tot krachtstroom
- Overheaddeur
- TL – verlichting
- Verwarming middels radiator en hete lucht heater
- Nieuwe CV ketel uit 2021
- Keukenblok
- Toiletruimte

Kantoorruimte

- Aluminium kozijnen
- Dubbele beglazing
- Stucwerkwanden
- Stucwerkplafonds
- Verlichting
- Wandradiator
- Betonvloer
- Datavoorzieningen zijn in de meterkast aanwezig.

Koopcondities

Vraagprijs: € 299.000,- k.k.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg.

==================

Optioneel: Aankoop van de kantoorruimte op de eerste verdieping

De mogelijkheid is eventueel aanwezig om, naast de bedrijfsruimte op de begane grond, Radarstraat 213, ook de kantoorruimte op de eerste verdieping, Radarstraat 213A, te kopen. De kantoorunit is momenteel langdurig verhuurd en bestaat uit circa. 100 m2 VVO en een zelfstandige entree op de begane grond.

==================

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan