Resultaten laden ...

Rigaweg 27

68 - 137 m2 bedrijfsruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Vathorst-Zuid
Bedrijventerrein Vathorst

Algemeen: Samenwerken op een perfecte locatie in Amersfoort.
Aan de Hanzeboulevard in Amersfoort is een nieuw multifunctioneel bedrijvenpark gerealiseerd, bestaande uit 25 duurzame bedrijfsunits. 'BijHanza' is een plek waar een breed scala aan ondernemers zich thuis zal voelen, door de praktische units met verdiepingsvloer en elektrische overheaddeur. Een Hanze of Hansa is van oudscher een samenwerkingsverband van handelaren en steden, wat de naam van het project erg passend maakt.
Binnen het project komt de unit aan Rigaweg 27 voor verhuur beschikbaar. De unit is nog niet in gebruik geweest en dus volledig nieuw. De unit is gasloos en gebouwd door middel van Sandwich-panelen, waardoor deze zeer duurzaam is. Bij de bouw zijn meerdere meerwerkopties uitgevoerd. De verhuurder is bereid de unit in overleg met u verder af te werken.
De unit beschikt over twee eigen parkeerplaatsen, welke kunnen worden afgeschermd door middel van een beugel/nietje.

Locatie: BijHanza is gelegen op bedrijventerrein Vathorst, tussen het knooppunt A1 - A28 en pal naast de wijk Hooglanderveen. Daarnaast ligt de locatie te midden van andere bedrijvenparken in de omgeving, waaronder De Hoef, Wieken-Vinkenhoef en Calveen. In de directe omgeving zijn veel verschillende typen bedrijven gevestigd, deze bedrijven zijn onder andere actief in de detail- en groothandel, techniek en dienstverlening.

Bereikbaarheid: De bedrijfsunit is uitstekend te bereiken met zowel de auto als de fiets en het openbaar vervoer. De rijkswegen A1 en A28 liggen op 5 minuten rijafstand. De dorpskern van Hooglanderveen en andere wijken in de omgeving liggen op slechts 5 minuten fietsafstand. Het Centraal Station is in 25 minuten te bereiken door middel van het openbaar vervoer of de fiets. NS-Station Vathorst ligt op minder dan 10 minuten afstand.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 137 m².

Opleveringsniveau: De unit beschikt onder andere over:
• Verlichtingspunten op de begane grond en eerste verdieping
• Diverse elektra-aansluitingen
• Toilet op de begane grond en op de eerste verdieping
• Pantry op de eerste verdieping
• Dekvloer op de eerste verdieping
• Elektrische overheaddeur
• Glasvezelaansluiting
• Vloerverwarming voorbereiding op de begane grond en eerste verdieping
• Airco ten behoeve van koeling en verwarming

Parkeren: De unit beschikt over twee eigen parkeerplaatsen op het parkeerterrein.

Bestemming: Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Krachtens het geldende bestemmingsplan "Bedrijventerreinen e.o. en snelwegen" heeft de locatie de bestemming "Bedrijventerrein 3a".
Deze bestemming maakt een groot aantal industriële, dienstverlenende en handelsgerelateerde bestemming mogelijk.

Huurprijs: Huurprijs op aanvraag.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan