Resultaten laden ...

Runweg 30

21 - 75 m2 bedrijfsruimte te huur in Berlicum

Kenmerken

Huurprijs € 1.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Westerbroek en Beekveld
Bedrijventerrein BEEKVELD

Locatie
Deze zelfstandige bedrijfsunit is zeer prominent gelegen aan de entree van Berlicum op circa 100 meter van de N279
('s-Hertogenbosch-Helmond) en op enkele autominuten van de A2 en A50. Deze locatie is vanwege de centrale ligging en de bereikbaarheid ideaal voor een lokale en startende ondernemer of als uitvalsbasis voor organisaties in Zuid Nederland.

Object
De bedrijfsunit (totale vloeroppervlakte circa 93 m²) is geheel gesitueerd op de begane grond. De ruimte heeft een eigen entree met twee ruime, openslaande deuren en is feitelijk opgedeeld in drie ruimten. Een opslag-/bedrijfsruimte van 72 m², een kantoorruimte van 14 m² en een archiefruimte van 7 m².

De genoemde huurprijs is inclusief gas-, water- en elektraverbruik!

Opleveringsniveau
De unit is feitelijk zo te betrekken want de kantoorruimte is voorzien van vloerbedekking, systeemplafond met ledverlichting, airco-unit, verwarming middels radiatoren, Sanibroyeur toilet, pantry en ramen voorzien van lamellen. De bedrijfsruimte is voorzien van betonvloer en ledverlichting.

Parkeren
Direct voor de deur liggen twee eigen parkeerplaatsen met de mogelijkheid tot opladen van elektrische auto's. Daarnaast zijn er op het ruime gemeenschappelijke parkeerterrein extra parkeermogelijkheden.

Bestemming
Deze bedrijfsunit is gelegen in het 'Actualisatieplan Kommen Berlicum en Middelrode' en heeft hierin de enkelbestemming 'bedrijventerrein' en is als zodanig bestemd voor bedrijven in categorie 3 en bedrijven in de categorie 1 en 2 dan wel 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan