Resultaten laden ...

Schumanpark 0 ong

300 m2 bedrijfsruimte te koop in Apeldoorn

Kenmerken

Prijs € 174.500 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Brouwersmolen

Op de mooiste zichtlocatie van bedrijventerrein Schumanpark aan de Europaweg te Apeldoorn tussen de A1 en Apeldoorn-centrum wordt momenteel een in het oog springend, onder architectuur gebouwd bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld met 17 exclusieve en zeer hoogwaardige bedrijfsunits.

De units worden casco opgeleverd door bouwbedrijf Nieuwenhuis bouw te Rijssen, maar desgewenst kan er worden gekozen voor een afwerking. De units hebben afmetingen van 100m2 en kunnen gekoppeld worden in units van 100m2, 200m2 of 300m2. Alle Units beschikken standaard over een betonnen verdiepingsvloer, kalkzandsteen wanden en onderhoudsvrije kunststof deuren en raamkozijnen. Het dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen en iedere bedrijfsunit is voorzien van een dak doorvoer. De bedrijfsunits kunnen desgewenst als kantoorruimte geschikt gemaakt worden. De oplevering zal over enkele maanden plaatsvinden.

Dit project kenmerkt zich door zijn hoogwaardige uitstraling met veel glas en het gebruik van cortenstaal en een optische overstek op de 1e verdieping, gunstige ligging, luxe duurzame materiaalkeuze, hoge isolatiewaarde en het gebruik van veel glas. Het project beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het project bevindt zich op de mooiste zichtlocatie van het Schumanpark pal aan de Europaweg (hoofdtoegangsweg vanaf de A1 richting het centrum van Apeldoorn).

Het industrieterrein Schumanpark is een kleinschalig, overzichtelijk, jong, en hoogwaardig bedrijventerrein en ligt ideaal aan de ringweg van Apeldoorn zodat uw unit snel en eenvoudig bereikbaar is.

Voor de opstalverzekering, terrein en dak onderhoud wordt er een VVE opgericht (indicatie VVE kosten c.a. 50,- / 60,- per maand).

VERKOOPPRIJZEN

-Verkoopprijzen zijn exclusief BTW en notariskosten (U hoeft geen overdrachtsbelasting te betalen).

-Omdat het nieuwbouw betreft hoeft er geen overdrachtsbelasting betaald te worden!

-De BTW kunt u terugvragen, ook wanneer u een privépersoon bent en de unit koopt als zijnde belegging. Wij vertellen u hierover graag meer!

Bedrijfsunits:

1. c.a. 100m2 VERKOCHT
2. c.a. 100m2 179.500,- ONDER OPTIE
3. c.a. 100m2 189.500,- ONDER OPTIE
7. c.a. 100m2 VERKOCHT

Interesse?
Neem contact op met de makelaar. Deze zal u doorverwijzen naar de beheerders van het project, Kronenburg Real Estate.

Hoogveste B.V. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda in Business vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.