Resultaten laden ...

Segment 22 b

69 - 70 m2 bedrijfsruimte te huur in Duiven

Kenmerken

Huurprijs € 1.650 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen in het noorden
Bedrijventerrein Centerpoort Noord

Moderne nieuwbouw bedrijfsunit met kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein 'Centerpoord-Noord'. Dit bedrijventerrein staat bekend om haar goede bereikbaarheid. De op- en afritten van de A12 liggen op steenworp afstand, waardoor de steden Arnhem, Nijmegen en Utrecht zeer snel te bereiken zijn. Maar ook door de op loopafstand gelegen bushaltes is het bedrijventerrein met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP-ers biedt deze unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en duurzame vereisten van de huidige tijd. Dit draagt er mede toe bij dat de energiekosten laag blijven, wat de unit tot een aantrekkelijk visitekaartje voor de gebruiker maakt.

Metrage
Begane grond: Bedrijfsruimte: circa. 70 m2 BVO

Eerste verdieping: kantoorruimte: circa. 69 m2 BVO

Parkeren
De bedrijfsunit beschikt over één privé parkeerplaats verder is er in de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Volgens het actuele bestemmingplan heeft de locatie een "bedrijventerrein” bestemming met een functie aanduiding tot en met categorie 4.1.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringniveau
De bedrijfsunit zal standaard worden voorzien van de volgende voorzieningen;

- Aluminiumkozijnen met dubbele beglazing
- Airconditioning, koelen en verwarmen
- Betonvloer
- Overheaddeur
- Pantry
- Systeemplafond
- Toiletruimte
- Uitgebreid elektra aansluiting
- Wateraansluiting
- Vloerbelasting begane grond: 1.500 kg/m2
- Vloerbelasting verdiepingsvloer: 250 kg/m2

Eventuele extra voorzieningen en afwerkingen zijn in overleg met de eigenaar bespreekbaar.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.650 per maand excl. BTW en excl. servicekosten

Servicekosten: slechts €50,- per maand voor het eerste jaar, deze wordt jaarlijks herzien.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar

Aanvaarding: In overleg, per februari 2024

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig prijsindexcijfer van het jaargemiddelde volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan