Resultaten laden ...

Siliciumweg 53

122 - 212 m2 bedrijfsruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs € 100 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Uraniumweg
Bedrijventerrein Isselt

Wij bieden dit representatieve en multifunctionele bedrijfsgebouw aan de Siliciumweg 53 in Amersfoort te huur en te koop aan. Op bedrijventerrein Isselt heeft een grootschalige renovatie plaatsgevonden wat het geheel een frisse en jonge aanblik geeft, ook is er glasvezel aangelegd.

Momenteel is het volledige pand beschikbaar voor de verkoop en zijn de eerste en tweede kantoorverdieping beschikbaar voor de verhuur.

Het gebouw is omstreeks 2002 gebouwd. Het heeft een vloeroppervlakte van circa 334 m² b.v.o. verdeeld over de bedrijfsruimte op de begane grond (121,80m2), Op de eerste verdieping bevindt zich een royaal kantoor en keuken (118,70m2) en op tweede verdieping 4 ruime kantoorkamers (93,40m2).

Oppervlakte
Vloeroppervlakte:

Totaal 333.9 m² b.v.o., als volgt verdeeld:

Begane grond: 121.80 m² b.v.o.; (wordt momenteel gebruikt door de eigenaar.)

Kantoorruimte 1ste verdieping: 118,70 m² b.v.o.;

Kantoorruimte 2de verdieping: 93,40 m² b.v.o.;

Ligging en bereikbaarheid
De A28 en A1 en Soest zijn gemakkelijk binnen 10 minuten te bereiken via de Rondweg Zuid. Ook is op 450 meter afstand een bushalte gelegen, waar elk half uur een bus vertrekt naar Amersfoort Centraal.

Op het bedrijventerrein de Isselt is in 2002 Birkt Business ontwikkeld, dat bestaat uit 18 bedrijfsunits. Aan de westzijde van Birkt Business ligt een plantsoen met hoge bomen. Het geheel heeft een hoge kwaliteit en een zeer representatief karakter.

Parkeren
Er zijn 2 parkeerplaatsen per verdieping beschikbaar.

Opleveringsniveau
Alarm klasse 4, Inbraak werende overheaddeuren, rolluiken binnen, Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten v.v. Electra en databekabeling, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming/heater en kamerindeling, brandslanghaspels

In 2024 heeft het object een aantal verbeteringen ondergaan. Zo zijn er nieuwe airco-installatie aangebracht, een nieuwe verwarmingsketel geplaatst en is het gebouw geheel geschilderd van binnen en voorzien van nieuwe verlichting.

Huurcondities

Huurprijs: € 100,- per m2 per jaar excl. BTW

Huurtermijn: 24 + 24 maanden

Servicekosten: € 150 per maand

- onderhoud airco's;
- onderhoud brandmeldinstallatie en inbraakalarm;
- onderhoud hekken en slagboom;
- onderhoud tuin en parkeerterrein
- glasbewassing;
- rioolservice.

Aanvaarding: in overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: In overleg

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst per 1 januari van het volgende jaar en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Koopcondities:

Koopprijs: €425.000,- K.K. excl. BTW

Aanvaarding: In overleg

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================