Resultaten laden ...

Stammerkamp 17

251 m2 bedrijfsruimte te koop in Diemen

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Stammerdijk
Bedrijventerrein Stammerdijk

Wij zijn verheugd om u het Multifunctionele turn-key bedrijfs- en kantoorpand aan de Stammerkamp 17 in Diemen te koop aan te bieden. Dit representatieve gebouw, opgetrokken rond 1987, biedt een vrije vloeroppervlakte van circa 251 m² v.v.o., verdeeld over de begane grond (130,8m2) en de eerste verdieping (120m2).

Het pand onderscheidt zich door een doordachte indeling met een overheaddeur aan de voorzijde en een voorgevel met glas, wat resulteert in een overvloed aan natuurlijk licht. Daarnaast beschikt het over een aparte ingang via een loopdeur met een extra rolluik voor verhoogde beveiliging. Op de eerste verdieping zijn meerdere grote lichtkoepels geïnstalleerd, waardoor de ruimte optimaal wordt verlicht.

De locatie van het pand is uitstekend bereikbaar, met de A1, A9 en A10 op slechts 3 autominuten. Dit maakt het een ideale hub voor Amsterdam. Bovendien vindt u een bushalte op 250 meter en tramlijn 9 op slechts 7 wandelminuten. Parkeren is mogelijk op het gezamenlijke terrein met 2 tot 4 parkeerplaatsen te huur tegen een tarief van €75 per maand per plaats.

Het opleveringsniveau van het pand is in de huidige staat en omvat onder andere airconditioning, een overheaddeur, 26 zonnepanelen, stalen rolgordijnen voor extra veiligheid, luchtbehandelingssysteem voor verwarming en koeling, dubbele toiletten, een pantry, inbouwspots in het plafond, diverse dakkoepels voor daglicht, CV met radiatoren, een alarmsysteem, krachtstroomaansluiting en een (oud) energielabel D. De ruimten zijn 24 uur per dag toegankelijk en kunnen extra worden afgesloten met een zwaar hek in overleg met de buren.

Momenteel zijn er geen foto's beschikbaar van de eerste verdieping. Mocht je toch graag een beeld krijgen van deze verdieping verwijzen we je graag door naar de advertentie van de Stammerkamp 15 te Diemen.

Huurcondities

Huurprijs: €2.900 per maand excl. BTW (incl. 1 parkeerplaats)

Huurtermijn: 60 + 60 maanden

Huurbetaling: Per maand vooruit automatisch

Servicekosten: €150 per maand

Parkeren: € 75 euro per parkeerplaats per maand (max. 3 extra parkeerplaatsen te huur)

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 4 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks volgens CPI alle huishoudens (2023=100)

BTW: Ja, is van toepassing

De huurovereenkomst zal worden opgesteld volgens het meest recente ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, aangevuld met verhuurders specifieke bepalingen. Voorbehoud is gemaakt van goedkeuring door de eigenaar/opdrachtgever, waarbij financiële documenten ter verificatie worden gevraagd.

Op slechts 5 minuten loopafstand biedt het House of Bird Diemerbos aan de rand van het Diemerbos een ideale plek voor lunch, borrel en diner met keuze uit veganistische, vegetarische, vis- en vleesopties, perfect voor pauzes, vergaderingen, workshops of presentaties.

Voor verdere vragen of om het pand te bezichtigen, staan wij tot uw beschikking. Wij kijken uit naar een succesvolle transactie.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan