Resultaten laden ...

Steenspil 12

55 m2 bedrijfsruimte te koop in Halsteren

Kenmerken

Prijs € 175.000 k.k.
Bedrijfshal in units vanaf 55 m2
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt De Schans en Oude Molen
Bedrijventerrein OUDE MOLEN

Op zoek naar een nette bedrijfsunit inclusief kantoorruimte gelegen nabij alle uitgaanswegen? Dan is deze bedrijfsunit voor u geschikt!

Algemeen
Deze representatieve bedrijfsruimte beschikt over ca. 110 m² VVO, en door de ligging is het voor iedere onderneming de perfecte bedrijfsruimte. De ruimte is voorzien van een toilet en een elektrische overheaddeur. Tevens is er op de verdieping beschikking over een 2-tal kantoorruimtes. Aan de voor-en achterzijde van het pand heeft u tevens beschikking tot 2 privé parkeerplaatsen.

Voorzieningen
-Elektrische overheaddeur;
-Pantry;
-Toilet;
-Krachtstroom;
-LED verlichting;
-Systeemplafond;
-Mechanische ventilatie;
-2-tal separate kantoren op de verdieping;
-2 privé parkeerplaatsen.

Kadastrale informatie
Gemeente Halsteren, sectie K, nummer 429 ter grootte van 67 m² en Gemeente Halsteren, sectie K nummer 444 ter grootte van 13 m².

Bouwjaar
2009

Bestemming
Het bedrijfsverzamelgebouw valt binnen het bestemmingsplan "Oude Molen" van de gemeente Bergen op Zoom met als aanduiding "Bedrijf" en functieaanduiding "Bedrijf tot en met categorie 1 uitgesloten" en "bedrijf tot en met categorie 3.2", hierbij is toegestaan:
a.Bedrijven tot en met categorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten, met uitzondering van bedrijven in de categorie 1.

Parkeren
Het object beschikt over 2 privé parkeerplaatsen.

Oplevering
De oplevering is in overleg.

Opleveringsniveau
Het pand "as is where is" opgeleverd worden.

Vraagprijs
€ 175.000,- k.k.

VvE bijdrage
€ 349,39 per kwartaal

Fiscaal
Ingeval van eventuele levering van het object zal de koopsom in beginsel worden belast met 10,4% overdrachtsbelasting. Er is geen BTW herzieningsperiode meer van toepassing.

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom van 10% van de koopprijs.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Steenspil 12G te Halsteren". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig & Fermont Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.