Resultaten laden ...

Warwickstraat 2

45 m2 bedrijfsruimte te koop in Steenbergen

Kenmerken

Prijs € 595.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Steenbergen-Centrum
Bedrijventerrein REINIERPOLDER

Koopsom: € 595.000,= kosten koper.
Woonhuis: vrijstaande woning, bedrijfswoning
Aanvaarding: in overleg
Bouwjaar: 1974
Grondoppervlakte: 1.440 m².
Woonoppervlakte: 267 m²
Overige inpandige ruimte: 112 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 7 m²
Externe bergruimte: 0 m²
Inhoud woning: 1.409 m³
Slaapkamers: 4
Staat binnen: goed
Staat buiten: goed
Energielabel: wordt 24 oktober gemaakt

ALGEMEEN:
Op industriepark 'Reinierpolder I' treft u deze bedrijfskavel met royale bedrijfswoning en bijhorend resterend bouwvlak ter realisatie van een bedrijfsloods / werkplaats / magazijn.

De bestemming van het geheel is 'bedrijven tot en met de categorie 4.2.' met wonen en bedrijvigheid op één locatie met vele mogelijkheden binnen bestemmingsplan. De resterende kavel bedraagt een oppervlakte van ca. 550 m² waarbij het bouwvlak een oppervlakte van ca. 350 m² behelst ten behoeve van uw nieuwe bedrijfslocatie.

De bedrijfswoning is in de jaren altijd keurig onderhouden en kent een speelse indeling met een 2-tal vleugels met aan de ene kant een royale woonkamer met half open keuken plus bijkeuken en aan de andere kant het slaapgedeelte welke is voorzien van een 3-tal slaapkamers en een complete badkamer. Aanvullend treft u op de verdieping nogmaals een ruime slaapkamer en een zeer ruime kelder met bergruimte en royale hobbyruimte welke momenteel als man-cave / thuiscafé wordt gebruikt.

Buiten huis is het perceel momenteel aangelegd met een gazon achter een naast de woning, een oprit aan de voorzijde, een omheining rondom en zo ook een ruime garage welke later is aangebouwd.

Reinierpolder te Steenbergen is een centraal gelegen industrieterrein op ca. 5 minuten afstand van de stadsvoorzieningen alsmede slechts enkele tellen afstand van snelwegtracé A4. Hierdoor zijn o.a. Rotterdam, Antwerpen en Breda binnen slechts 30 minuten bereikbaar. Op het industrieterrein is een grote diversiteit aan ondernemingen gevestigd, van de kleinere tot aan de grotere ondernemer en vanuit diverse branches.

Bent u opzoek naar een woon-/werklocatie? Wellicht is dit een optie voor u!? Informeer via ons kantoor naar de mogelijkheden en we helpen u graag verder!

INDELING:
Begane grond: (betonvloer)
hal/entree met garderobe, wandafwerking schoonmetselwerk, tegelvloer, plafond afgewerkt met houten schroten;

meterkast met 13 groepen, krachtstroom t.b.v. garage, separate groep t.b.v. de zonnepanelen en een aardlekschakelaar;

betegeld toilet met fonteintje;

woonkamer (ca. 64 m² incl. keuken) voorzien van een schouwpartij met een open haard, schuifpui naar de tuin/terras, wandafwerking schoonmetselwerk, tegelvloer, plafond afgewerkt met MDF-platen en voorzien van inbouwspots;

half open keuken, waarin geplaatst een in U-vorm opgestelde inbouwkeuken, voorzien van een granieten aanrechtblad met een 1 1/2 spoelbak, inbouw 4-pits gaskookplaat, -koeler, -elektrische oven, -vaatwasser en een afzuigkap, wandafwerking schoonmetselwerk, laminaatvloer, plafond afgewerkt met Agnesplaten, deur naar de bijkeuken;

bijkeuken met wasmachine-/droger aansluiting en een CV-kast voorzien van luchtverwarmingsinstallatie, wandafwerking tegels, vloer afgewerkt met tapijt, plafond afgewerkt met gipsplaten;

slaapkamer rechts (ca. 11,5 m²), voorzien van een rolluik, wandafwerking behang, vloer afgewerkt met tapijt, plafond afgewerkt met houten schroten;

slaapkamer achterzijde midden (ca. 9 m²), voorzien van een rolluik, wandafwerking behang, vloer afgewerkt met tapijt, plafond afgewerkt met houten schroten;

hoofdslaapkamer (ca. 17,5 m²), voorzien van een rolluik en een schuifpui naar de tuin/terras, wandafwerking behang, laminaatvloer, plafond afgewerkt met Agnesplaten, deur naar de badkamer en-suite;

betegelde badkamer en-suite, voorzien van een ligbad, douchecabine, 2e toilet en 2-tal meubel met een wastafel;

ruime, verwarmde (wijn)kelder (-1) als toegankelijk vanuit de hal/entree, voorzien van professionele BBQ met afzuiging, wandafwerking hout en sierpleister, tegelvloer, plafond afgewerkt met gipskartonplaten;

vanuit de hal een trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping: (geïsoleerde houten vloer)
overloop, wandafwerking schoonmetselwerk, vloer afgewerkt met tapijt, plafond afgewerkt met boardplaten;

slaapkamer rechts voor (ca. 30 m²), voorzien van een close-in boiler en bergkasten onder het schuin dakvlak, wandafwerking structuurverf, vloer afgewerkt met tapijt, dakbeschot in het zicht.

Bijgebouwen:
(houten) tuinberging;

verwarmde garage met een sectiedeur, separate loopdeur, een stortbak, toilet en trap naar de bergzolder vv. opstelplaats HR-combiketel t.b.v. de garage en badkamer.

Tuin:
Rondom omheinde en aangelegde tuin, terras bestraat met sierbestrating en voorzien van borders, gazon, vijverpartij, elektra, tuinverlichting, buitenkraan, 2-tal uitgangen en een houten tuinberging;

oprit bestraat met sierbestrating voorzien van parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

Bouwaard:
Woonhuis:
Traditioneel gebouwd in spouw, opgetrokken in metselbaksteen, begane grondvloer uitgevoerd in beton, 1e verdiepingsvloer (geïsoleerd) uitgevoerd in hout, onderschoten kap gedekt met pannen.

Garage:
Traditioneel gebouwd in spouw, opgetrokken in metselbaksteen, begane uitgevoerd in beton en verdiepingsvloer uitgevoerd in hout, onderschoten kap gedekt met pannen.

Isolatie:
De woning is voorzien van vloer-, spouwmuur (excl. slaapkamer begane grond)- en dakisolatie alsmede van HR isolerende beglazing. Aanvullend is de woning voorzien van maar liefst 10 zonnepanelen. Tevens is de woning grotendeels voorzien van rolluiken.

Verwarming en warmwatervoorziening:
De woning is voorzien van centrale verwarming en luchtverwarming. De luchtverwarmingsinstallatie (fabricaat Brink Allure, bouwjaar +/- 2012) is geplaatst in de CV-kast in de bijkeuken. De HR-combiketel (fabricaat Remeha Avanta CW4, bouwjaar 2006), is geplaatst op de verdieping van de garage en voorziet tevens in warmwater. Op de 1e verdieping is tevens een close-in-boiler aanwezig ten behoeve van warmwater.

Ligging: buiten bebouwde kom, bedrijventerrein