Resultaten laden ...

Stephensonweg 20

150 - 200 m2 bedrijfsruimte te huur in Hellevoetsluis

Kenmerken

Huurprijs € 1.750 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Kickers Bloem
Bedrijventerrein Kickersbloem 1 en 2

Voor verhuur is de begane grond met een vrije hoogte van 4,5 meter beschikbaar op een zichtlocatie aan de Stehpensonweg 20 met 2(!) overheaddeuren en ruime reclamemogelijkheden. De ruimte is gelegen recht tegenover de Gamma vestiging op het bedrijventerrein "Kickersbloem I”. De unit heeft een hoog opleveringsniveau. Het afsluitbare terrein beschikt over eigen parkeerplaatsen en eigen buitenterrein van ca. 200 m² naast het gebouw.

Oppervlakte
De beschikbare bedrijfsruimte aan de Stephensonweg 20 is gelegen op de begane grond en heeft een oppervlakte van ca. 150 vierkante meter. Daarnaast is er een eigen omheind buitenterrein van 200 m2.

Ligging en bereikbaarheid
Het bedrijfspand is gunstig gelegen op het bedrijventerrein ''Kickersbloem I’’ tegenover de Gamma met een directe verbinding op de Kanaalweg én de N57. De nabijheid van de A15 richting Rotterdam, Rotterdamse Haven en Europoort is een groot pluspunt, omdat deze snelweg belangrijke verbindingen biedt.

Een andere belangrijke snelweg, op ca. 15 minuten afstand, is de A4, die via de Beneluxtunnel de zuid- en noordkant van Rotterdam met elkaar verbindt. Alsmede de Ketheltunnel met een snelle verbinding richting Den Haag en het Westland

Parkeren
Aan de zijkant van het gebouw zijn er, op het met hekwerk omheinde terrein van 200 m2, ruime mogelijkheden om te parkeren. Aan de voorzijde van het gebouw zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast zijn er in de omgeving voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

Bestemmingsplan
BESTEMMING - HOOFDFUNCTIE

Het object is gelegen in het Bestemmingsplan Bedrijven van de gemeente Hellevoetsluis en heeft de enkelbestemming 'Bedrijventerrein’. Ter plaatse zijn bedrijven tot en met 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, rekening houdend met de geluidszone, toegestaan. Daarnaast is de functieaanduiding ‘detailhandel perifeer’

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte aan de Stephensonweg 20 heeft een hoog opleveringsniveau. Bedrijfsruimte is voorzien van pantry, toilet en glasvezel.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.750,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: flexibel

Servicekosten: € 130 per maand

Aanvaarding: Per 1 januari 2024

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan