Resultaten laden ...

Steurstraat 35

50 m2 bedrijfsruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 875 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Waterwijk
Bedrijventerrein GIETERSPLAATS

Bij interesse in Steurstraat 35 te Almere kunt u reageren via de link contact met de makelaar welke zich rechts van deze tekst bevindt.

De bedrijfsunit maakt deel uit van een kleinschalig bedrijvencomplex, waarin ca. 16 soortgelijke units zijn gerealiseerd. Steurstraat 35 betreft een bedrijfsunit van circa 100 m², verdeeld over 2 verdiepingen.

De begane grond betreft de bedrijfsruimte, welke toegankelijk is middels de overheaddeur. Op de 1e verdieping bevindt zich de kantoorruimte en is een extra opslagruimte gerealiseerd. Het gebouw is zeer kwalitatief gebouwd en het dak is 2022 vervangen. Het energielabel betreft A+++.

Ligging
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Gietersplaats’ in Almere Stad Oost. Via de Hoge Ring (S101) bent u al binnen enkele minuten op de rijksweg A6/A27 die Almere verbindt met de andere grote steden van de Randstad. Op dit bedrijventerrein zijn gerenommeerde bedrijven als Knipscheer en Cuisine Mondiale gevestigd.

Bereikbaarheid
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Hoge Ring S101, die direct aansluiting heeft op de A6. Via de rondweg van Almere is dit bedrijventerrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het NS-station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Oppervlakte
Begane grond: circa 50 m²
1e verdieping: circa 50 m²
Totaal: circa 100 m²

Parkeren
Parkeerplaatsen zijn gelegen aan de voorzijde op eigen terrein.

Opleveringsniveau
- overheaddeur;
- plafond met ledverlichting;
- radiatoren;
- brandblusser;
- pantry op de 1e verdieping;
- toilet.

Koopprijs
De vaste koopprijs bedraagt € 175.000,- k.k. Er is geen BTW van toepassing.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 875,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De vaste servicekosten bedragen € 50,- per maand exclusief BTW voor de brandveiligheid keuringen en rioolheffing/ watersysteemheffing belasting.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks per 1 januari, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================