Resultaten laden ...

Strijkviertel 52

930 m2 bedrijfsruimte te koop in De Meern

Kenmerken

Prijs € 345.000 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bedrijvengebied Oudenrijn
Bedrijventerrein Oudenrijn

NOG 3 UNITS BESCHIKBAAR!
Er zijn nog units beschikbaar. Het gaat om 1 unit van circa 186 m² en 2 units van circa 279 m².

Deze units bieden de perfecte kans voor ondernemers die op zoek zijn naar flexibele, hoogwaardige bedrijfsruimte in een gunstige locatie.

De nog beschikbare units zijn variërend van circa 186 m² tot circa 279 m², waarvan circa 185 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 93 m² kantoorfunctie op de eerste verdieping (grotere verdiepingsvloer van in totaal circa 185 m² ook mogelijk). De units zijn eventueel ook te koppelen om grote oppervlakten te creëren. De units worden casco opgeleverd met nuts aansluitingen tot in de meterkast. Extra aanpassingen zijn op verzoek van kopers mogelijk, waardoor u uw bedrijfsruimte volledig naar uw eigen wensen kunt inrichten.

De locatie van deze units is zeer gunstig gelegen, met uitstekende verbindingen naar de snelwegen A12, A2 en A27. Het treinstation van Vleuten en De Meern liggen op korte afstand en bieden directe verbindingen naar Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de units en zijn er diverse voorzieningen in de nabije omgeving.

Het opleveringsniveau van deze units is hoogwaardig en biedt de perfecte basis voor uw bedrijfsactiviteiten. Met de mogelijkheid om extra aanpassingen te doen, kunt u uw bedrijfsruimte volledig aanpassen aan uw eigen wensen en behoeften.

Onze bedrijfsunits in De Meern zijn niet alleen geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele werkruimte, maar ook voor investeerders die op zoek zijn naar een waardevaste belegging. Door de toenemende vraag naar bedrijfsruimte in De Meern en de nabijheid van grote steden zoals Utrecht en Amsterdam, bieden onze units een solide rendement op uw investering.

Met de groei van bedrijven in deze regio, is er een toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimte en dat maakt dit project een aantrekkelijk beleggingsobject. Onze units zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook strategisch gelegen op een gunstige locatie in De Meern. Dit maakt het een investering met potentieel voor zowel waardegroei als stabiele huurinkomsten.

Enkele kenmerken:
- Per unit wordt 1 loze leiding naar een parkeervak aangelegd voor eventueel toekomstige laadpaal.
- PIR dakisolatie i.c.m. PVC dakbedekking (hoge isolatiewaarde en voorbereid op zonnepanelen).
- In overleg met de aannemer is vloerverwarming i.c.m. bijvoorbeeld warmtepomp en zonnepanelen mogelijk.

KOOPPRIJS
Vanaf € 345.000,- vrij op naam excl. BTW (dus geen overdrachtsbelasting).

VOORBEHOUD
Getoonde tekeningen en impressies kunnen aan verandering onderhevig zijn. Comma Vastgoed aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de gegevens. Daarnaast behoudt verkoper zich het recht van gunning.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan