Resultaten laden ...

Tuinbouwveilingweg 5 B48

18 m2 bedrijfsruimte te koop in Breda

Kenmerken

Prijs € 28.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Soester Hoogt

Deze garagebox aan de rand van Breda in het gebied Heilaar-Noord is ideaal voor al uw opslagbenodigdheden of uw MKB (klus-)bedrijf. Op het beveiligde terrein op een actief industrieterrein kunt u met een gerust hart uw waardevolle spullen kwijt. Ook kunt u voor een relatief lage instap uw klusbedrijf professionaliseren of uitbreiden. De bestemming van de garagebox laat beide mogelijkheden toe. Verder is de box voorzien van 230 V stroomvoorziening met voldoende stopcontacten, een rookmelder en alarminstallatie. Het terrein zelf is voorzien van een toilet en tijdelijke parkeermogelijkheid.

Oppervlakte

18 m² gelegen op de eerste verdieping. Te bereiken met de trap of een 2500 kg goederenlift.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand is gelegen op een recent en rustig afgelegen industrieterrein genaamd “Heilaar-Noord”. Zowel binnendoor vanaf Prinsenbeek of via de snelwegen A58 en A16 bent u snel bij het object. Het object is ook goed te bereiken door middel van openbaar vervoer. Er is een bushalte op loopafstand. Tevens de treinstations van Prinsenbeek en Breda zijn op korte afstand.

Parkeren

Zowel in de straat van het object alsook op het garagepark zelf zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien. Op het terrein van het garagepark zelf mag niet langdurig geparkeerd worden.

Bestemmingsplan

Bedrijf of opslag.

Opleveringsniveau
- Rookmelder
- Alarminstallatie
- 230 V stopcontacten
- Voldoende licht
- Omheind terrein garagepark
- Goederenlift 2500 kg
- Toilet op terrein

Koopcondities

Koopprijs: € 28.000,- k.k. excl. btw

Aanvaarding: In overleg

Is er BTW van toepassing: Ja

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 25% van de koopsom. De koper dient deze twee (2) weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan