Resultaten laden ...

Westerweiden 40

275 m2 bedrijfsruimte te koop in Ruinerwold

Kenmerken

Prijs € 730.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Ruinerwold-Buiten
Bedrijventerrein Hoge Akkers 2

Moderne vrijstaande bedrijfswoning met riante bedrijfsruimte beschikbaar op bedrijventerrein "Hoge Akkers” in Ruinerwold.

De bedrijfswoning is gebouwd in 2013 en biedt veel leefruimte en is van alle gemakken voorzien. Door haar hoogwaardige afwerkingsniveau, zonnepanelen en goede isolatie beschikt het bovendien over een energielabel A+. Verder is de woning voorzien van onder andere bewakingscamera's, kunststof kozijnen en kabel- als een glasvezelaansluitingen.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf welke wonen en werken willen combineren biedt dit object qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrages (VVO)

Bedrijfsruimte begane grond: circa. 200 m2

Entresolvloeren: totaal circa. 75 m2

Bedrijfswoning (GO)

Begane grond: circa. 65 m2

Eerste verdieping: circa. 62 m2

Zolder: circa. 12 m2

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een “Bedrijventerrein” bestemming waardoor bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1 zijn toegestaan met een bedrijfswoning.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren
Op het buitenterrein, dat deels voorzien is van stelconplaten, is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling bedrijfswoning

Begane grond:
Entree/hal met toegang tot de woonkamer en de bovenverdieping, meterkast, bijkeuken, toilet, keuken en de woonkamer. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. De woning beschikt over een grote woonkamer en keuken met 2x openslaande tuindeuren. De keuken is voorzien van een ruime koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, wasemkap en combimagnetron.

Verdieping:
Hier bevinden zich 3 slaapkamers waaronder 1 master-bedroom van 30 m2 en een ruime inloopkast, de overloop en de badkamer. De luxe badkamer is voorzien van vloerverwarming, toilet, wastafel en inloopdouche. Op de overloop geeft een vlizotrap toegang tot de bergzolder.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte:
- Betonvloer
- Camerabewaking
- Krachtstroom
- Overheaddeur
- Entresolvloer
- Vloerbelasting: circa. 1.750 kg/m2

Kadastrale gegevens
Kadastrale gemeente: Ruinerwold
Sectie E, nummer 2113
Sectie M, nummers 1241 & 1242
Grootte: 1.141 m²

Koopcondities

Vraagprijs: € 730.000,- k.k.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Aanvaarding: In overleg.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan