Resultaten laden ...

Zuiderloswal 49

148 - 209 m2 bedrijfsruimte te huur in Hilversum

Kenmerken

Huurprijs € 3.700 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Havenkwartier
Bedrijventerrein Havenkwartier

Op de plek waar vijftig jaar lang betonmortel werd gemaakt, is vorig jaar het unieke nieuwbouwproject genaamd "Betonhaven Hilversum" opgeleverd, bestaande uit drie bedrijfsverzamelgebouwen in robuust beton met een schitterend uitzicht over het Hilversums kanaal.

Voor verhuur is thans beschikbaar deze nieuw opgeleverde bedrijfsruimte met kantoren. Deze unit is gelegen aan de achterzijde van het complex en heeft daarmee een fantastisch uitzicht over het Hilversums kanaal!

Deze bedrijfsunit met kantoor heeft een totale oppervlakte van ca. 357 m² b.v.o., verdeeld over 2 bouwlagen.
De begane grond is bedoeld als bedrijfsruimte en is ca. 148 m² b.vo. groot.
Op de verdieping is ruim 209 m² b.v.o. zeer lichte kantoorruimte gelegen.

Het opleveringsniveau omvat o.a.:
- Meterkast v.v. invoer elektra, water en Ziggo;
- Basis elektrische installatie (diverse wcd's en verlichting)
- Monolitische betonnen vloer op de begane grond;
- airco t.b.v. koelen en verwarmen in de bedrijfsruimte op de begane grond;
- Luxe toiletvoorziening op de verdieping;
- Luxe pantry v.v. Quooker, magnetron/oven, inductiekookplaat en afzuigkap;
- Warmtepomp t.b.v. vloerverwarming (verdieping) (evt. uit te breiden met vloerkoeling);
- Houten trap naar de 1e verdieping.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor huurder om een goederenheffer aan te brengen, zodat ook de 1e verdieping eenvoudig t.b.v. opslag kan worden gebruikt.

Het uiteindelijke opleveringsniveau is afhankelijk van de wensen van huurder. Aanpassingen/toevoegingen in het opleveringsniveau kunnen een opslag in de huurprijs tot gevolg hebben.

PARKEREN
Tot het gehuurde behoren 4 gereserveerde parkeerplaatsen

HUURPRIJS
(vanaf) € 3.700,- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Geen leveringen en diensten door verhuurder, behoudens enkele vanuit de VVE door te belasten kosten, zoals terreinonderhoud etc. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de levering van elektra en water, alsmede onderhoud technische installatie en overheaddeur.
Tevens zal huurder zelf zorg dragen voor de aansluitingen t.b.v. telefonie en internet.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

MOGELIJKHEDEN & BEREIKBAARHEID
De nieuw opgeleverde units op Bedrijventerrein “Het Havenkwartier” zijn casco opgeleverd en kunnen op verschillende manieren – in overleg met een kandidaat huurder worden afgebouwd. Van bedrijfsruimte en kantoor tot atelier, studio, showroom, magazijn of een combinatie van deze commerciële bedrijfsactiviteiten.

Betonhaven is gebouwd op een strategische locatie in Hilversum. De A2 en de A27 liggen om de hoek en iedere bezoeker van Bedrijventerrein Het Havenkwartier passeert daarbij Betonhaven. Ook het ruime aanbod aan (eigen) parkeerplaatsen draagt bij aan een goede bereikbaarheid.

DUURZAAMHEID
De toenemende aandacht voor duurzaamheid zorgt voor een verschuiving van onze eisen en wensen aan gebouwen.
De betonhaven voldoet aan de nieuwste eisen en is daarmee klaar voor de toekomst.
Zo voldoet het casco-gebouw aan de nieuwste Bijna Energie Neutrale Gebouwen-eis (BENG).

BESTEMMING
De huidige bestemming betreft “Bedrijventerrein -1”. Op grond van deze bestemming kunnen de units (onder meer) in gebruik worden genomen ten behoeve van:
- het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten t/m categorie 3.1, conform regels behorende bij de lijst Staat van bedrijfsactiviteiten (verkrijgbaar via ons kantoor);
- een onderneming in de creatieve industrie, d.w.z. een onderneming of instelling die gericht is op het voortbrengen en exploiteren van kunstzinnigheid, creativiteit en intellectueel eigendom via goederen, diensten of activiteiten, zoals media en entertainment, creatieve zakelijke dienstverlening en kunsten.

Ten behoeve van de omgevingsvergunning zijn de bedrijfsunits aangevraagd met ‘lichte’ industriefunctie met een ondergeschikte kantoorfunctie op de verdieping (gemiddeld 30% van het totale vloeropp. over het gehele project gezien)

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan