Resultaten laden ...

Zürichstraat 0 ong

2.150 m2 bedrijfsruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Perceeloppervlakte 3990 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten
Bedrijventerrein Sportzone Fortuna Sittard Stadion (SD)

Op de meest prominente zichtlocatie, gelegen aan de Middenweg (N276) op Bedrijvenstad Fortuna, ontwikkelt en bouwt onze opdrachtgever een bedrijfslocatie bestaande uit: ca. 2.150 m² bedrijfsruimte (casco opl. niveau / loadingdocks bespreekbaar / turnkey opl. niveau) met 275 m² kantoorruimte en 26 parkeerplaatsen. Het is ook mogelijk om een kleinere unit te huren van ca. 1.075 m² bedrijfsruimte. Het formaat van de kantoorruimte is geheel bespreekbaar. De oppervlakte van de bedrijfsruimte zou nog uitgebreid kunnen worden d.m.v een verdiepingsvloer.

Hierbij heeft u tevens de mogelijkheid om tot een hoogte van maximaal 12 meter te bouwen (in de huidige prijs is met een hoogte van 8 meter gerekend). Het is in deze fase mogelijk om uw wensen inclusief metrages aan te passen aan uw gewenste functionaliteit en plan van eisen. Oplevertermijnen mede in overleg. Gezien de directe nabijheid van de diverse uitvalswegen (A2/A76/E314) is dit de ideale hub voor uw organisatie.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic. Er is een bushalte gelegen op minder dan 500 meter, het NS-station is gelegen op minder dan 1.000 meter en de aan-, en afritten van het autosnelwegennet liggen binnen 2 km vanaf het object gerekend.

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna is gelegen aan de toegangsweg (Bergerweg) van Sittard. Op een steenworp afstand ligt de A2 met snelle verbindingen in de richting van Maastricht, Heerlen, Aken en Eindhoven. Ook het vliegveld Maastricht-Aachen Airport is op slechts enkele autominuten verwijderd. Dichter bij huis is het NS-station op loopafstand. De bedrijfsunit is zowel vanuit de Parijsboulevard (voorzijde) alsmede via de achterzijde toegankelijk.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt op maat gebouwd. Dit ontwerp is een mogelijke variant. In overleg met de verhuurder kan het een en ander specifiek afgestemd worden qua gewenst opleveringsniveau. Graag gaan we met u in gesprek m.b.t. uw wensenpakket.

PARKEERVOORZIENING
Op het eigen terrein zullen ca. 26 parkeerplaatsen gesitueerd zijn. Hier kan in onderling overleg van worden afgeweken.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 14.995,00 per maand excl. BTW (prijspeil: 1 december 2022). Indien de prijzen in de bouw gedurende het jaar zullen stijgen, worden deze prijsstijgingen ook doorberekend in de genoemde huurprijs.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: tien jaar (10) en telkens verlengingsperioden van tien (10) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een waarborgsom (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. De waarborgsom dient voorafgaand aan de ingebruikname van het object gestort te worden.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaardmodel ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.