Resultaten laden ...

Zwaansprengweg 0 ong

100 m2 bedrijfsruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs € 1.150 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Kayersmolen-Midden
Bedrijventerrein Kayersmolen Zuid

INSCHRIJVINGEN GESTART!

Object/ligging
Bent u op zoek naar een moderne en duurzame (Green) bedrijfsunit (Cube) voor uw bedrijf? U kunt nu een modulaire bedrijfsunit huren. De bedrijfsunits zijn ca. 100 m2 groot, 50 m2 begane grond en 50 m2 op de verdieping. De bedrijfsunits beschikken over een loopdeur en een sectionaaldeur (3m x 3m). De plafondhoogte van de begane grond is 3,8 m. De bovenverdieping is bereikbaar via een interne houten trap.

De bedrijfsunits zijn daarmee uitermate geschikt voor de combinatie van werkplaats/magazijn op de begane grond en een fijn kantoor op de verdieping. Is één bedrijfsunit te klein voor uw bedrijf? Geen probleem, de bedrijfsunits zijn eenvoudig te combineren voor een groter metrage. Per bedrijfsunit zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Oppervlakte
Begane grond ca. 50 m²
Verdieping ca. 50m²

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in Apeldoorn Zuid, op bedrijventerrein Kayersmolen. Het bedrijventerrein ligt op korte afstand van de rijkswegen A1 en A50 die eenvoudig te bereiken zijn. Verder is er ook een doorgaande verbinding naar het centrum die met enkele autominuten te bereiken is.

Groen
Al vanaf het uitdenken van het concept was de insteek van Greencube groen. Zowel in bouw, verbruik, als beleving. De bedrijfspanden zijn waar mogelijk CO2-neutraal gebouwd met duurzame, herbruikbare materialen. Door het gebruik van duurzame isolatiematerialen, is het energieverbruik laag. Warmte komt via infraroodpanelen. Energie wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak. In overleg worden laadpalen verzorgd. Zelf kun je een extra steentje bijdragen door je afval te scheiden. Hiervoor zijn faciliteiten op het terrein.

Community
Als ondernemer is je netwerk belangrijk. En het is fijn om te weten wie er nog meer ondernemen dichtbij jouw bedrijf. ‘Een goede buur is beter dan een verre vriend’, ken je vast. Je kunt elkaar helpen, versterken en het gezellig hebben. Als huurder van Greencube ben je onderdeel van de Greencube Community. Greencube community faciliteert bijeenkomsten waar je je medehuurders leert kennen en ontdekt hoe je elkaar kunt versterken. Tijdens een laagdrempelige borrel bijvoorbeeld. Niets is verplicht. Zie het als een leuke extra van jouw keuze voor Greencube!

Opleveringsniveau
- Betonnen BG vloer (gevlinderd, max. 250 kg/per m2);
- Loopdeur met bovenlicht;
- Brievenbus;
- Sectionaaldeur (3 m x 3m, elektrisch bedienbaar als optie beschikbaar);
- Aluminum kozijnen;
- Kalkzandsteen unitscheidende wanden;
- Meterkast voorzien van elektra en wateraansluiting*;
- Toilet;
- Pantry;
- Verlichting d.m.v. 3 ledpanelen begane grond en verdieping en een spot bij het toilet;
- Aansluitpunt verwarming (t.b.v. HVAC-unit);
- Vaste trap naar de verdieping;
- Betonnen verdiepingsvloer;
- Ramen in de voorgevel;
- Betonnen dak;
- Buitenverlichting;
- Zonnepanelen op het dak t.b.v. het complex.;
- Internet (voorbereiding);

*Een elektrisch verdeelbord wordt in iedere bedrijfsunit geïnstalleerd met stroomonderbrekers. Vermogen 16 A, 30 mA driefasig. Aansluiting in elke bedrijfsunit. Aansluit werkzaamheden en meterinstallatie worden uitgevoerd door verhuurder.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.150,- per maand, te vermeerderen met btw.

Parkeren
Per bedrijfsunits zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar. De kosten hiervan zijn € 50,- per maand per parkeerplaats, te vermeerderen met btw.

Omzetbelasting
Er is wel sprake van een BTW-belaste verhuur.

Beheer- en servicekosten
De beheer- en servicekosten bedragen € 120,- per maand te vermeerderen met btw. De bedrijfsunits beschikken over een eigen aansluiting voor elektra en water.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te betalen.

Huurtermijn
Uitgangspunt is minimaal 2 jaar. Korter is bespreekbaar in overleg en tegen aanvullende voorwaarden.

Aanvaarding
Eind Q2 2024 (verwachting).

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan