Resultaten laden ...

Dorpsplein 4

267 m2 horeca te koop in Stolwijk

Kenmerken

Prijs € 735.000 k.k.
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Klassiek bruin café met bovenwoning op een prachtige locatie in Stolwijk

Ziet u zichzelf al ondernemen in een bruisend (eet-) café? Dit is uw kans! Dit café is gelegen in het dorp Stolwijk, te midden van de Krimpenerwaard. Stolwijk is een dorp met ruim 5.400 inwoners, waaronder Het Wapen van Stolwijk een zeer belangrijke eet- en drinkgelegenheid is. Naast de reguliere eet- en drankkaart kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dinerkaart, waar in dit dorp ruime vraag naar is.

Dit sfeervolle bruine café staat zeer goed aangeschreven in de wijdere omgeving en staat onder andere bekend vanwege de kermis die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. De openingstijden van het café zijn van zondag tot en met donderdag 07:00 – 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag 07:00 – 04:00 uur. Tevens is er een vergunning voor een buitenterras van 35 m2. Dit buitenterras – met ruimte voor ca. 40 zitplaatsen – wordt op ’s zomerse dagen druk bezocht door onder andere de vele fietsers die door de Krimpenerwaard trekken.

Door de ondernemers worden diverse feesten en partijen georganiseerd, welke door de inwoners van Stolwijk en omstreken zeer druk bezocht worden.

Begane grond: Via een hal komt u binnen in dit verzorgde café met een ruime bar en diverse zitplaatsen. Aan de achterzijde van het café is een podium aanwezig, welke momenteel is ingericht als biljardruimte. Aan de achterzijde van de bar zijn een ruim magazijn en een nette keuken gesitueerd. Een ruime hal biedt toegang tot een damestoilet en een herentoilet. Het is tevens mogelijk om via het café de bovenwoning te bereiken.

Eerste verdieping: De bovenwoning is zowel bereikbaar middels het café, als middels een separate deur vanaf het Dorpsplein. Middels een trap bereikt u de hal, welke onder andere toegang biedt tot de ruime woonkamer. Wat direct opvalt is de prachtige ligging van de woonkamer met uitzicht over het Dorpsplein van Stolwijk. In de woonkamer is tevens de open keuken aanwezig. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers aanwezig, een badkamer, toiletruimte en een aparte wasruimte.

Oppervlakten:
Begane grond (totaal): ca. 160,80 m2
Café inclusief bar: 74,80 m2
Podium: ca. 31 m2
Magazijn: ca. 15,30 m2
Keuken: ca. 10,30 m2
Hal inclusief toiletruimten: 23,30 m2

De woning op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van ca. 106 m2

Energielabel:
Begane grond: Energielabel E
Eerste verdieping: Energielabel C

Vergunning:
De huidige vergunning conform de Drank- en Horecawet bestaat uit de openingstijden van 07:00 uur – 01:00 uur (zondag t/m donderdag) en 07:00 – 04:00 uur (vrijdag en zaterdag). Aan de voorzijde is het toegestaan om een terras aan te leggen van 35 m2. Tevens is er een vergunning voor snacks en speelautomaten. De vergunning dient op naam van de nieuwe exploitant gesteld te worden.

Inventaris:
Alle inventaris is in eigendom bij de verkopers, welke tevens bij de koopsom is inbegrepen.

Beweegreden:
Na ruim 25 jaar deze kroeg in eigendom te hebben gehad, zijn de verkopers toe aan een nieuwe stap in hun leven.

Uitsplitsing koopsom:
Café: € 300.000,-
Woning: € 375.000,-
Goodwill/ inboedel: € 60.000,-

Bruikleenovereenkomst:
De huidige eigenaar heeft een bruikleenovereenkomst gesloten ten aanzien van 2 roestvrijstalen kelderbiervaten à 1.000 liter, 3 tappunten, luchtcompressors, pythonleiding(en) en 1 koelcel met verdere toebehoren. Een nieuwe eigenaar dient een nieuwe overeenkomst hiervoor af te sluiten.

Aansprakelijkheid/ disclaimer:
De informatie in deze verkoopbrochure is door ons makelaarskantoor, met input van de verkoper en leveranciers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor de onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, tekeningen en impressies zijn puur indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan