Resultaten laden ...

Tol 9

162 m2 horeca te koop in Schoonhoven

Kenmerken

Prijs € 349.000 k.k.
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Schoonhoven-Oude Stad

Restaurant met terras en kelder in het centrum van Schoonhoven

Dit prachtige monumentale pand is gebouwd in 1648 en u kunt er binnenkort uw restaurant starten! Dit restaurant is gelegen dwars op de unieke winkelstraat Haven en nabij de Veerpoort van Schoonhoven. De Zilverstad is een stad met ruim 13.500 inwoners en een zeer levendige binnenstad, waar diverse activiteiten worden georganiseerd.

Het pand is door de huidige eigenaren door de jaren heen verhuurd en in gebruik geweest als grillroom. Naast horeca, staat het bestemmingsplan ook bijvoorbeeld winkelruimte toe. Een unieke kans voor u als ondernemer of voor de verhuur.

De voorgaande ondernemers/ huurder hebben vanuit de gemeente een vergunning verkregen voor een terras van ca. 25 m² aan de voorzijde van het pand. De gemeente biedt deze mogelijkheid tevens aan mogelijke nieuwe eigenaren, wie enkel de vergunning op de eigen naam dienen aan te vragen.

Indeling: Langs de Tol en op de kop van de Haven treft u de unieke gevel van het prachtige monumentale pand aan de Tol 9, waar u tevens een buitenterras kunt aanleggen van ca. 25 m². Eenmaal binnen valt de hoogte van de begane grond direct op, de prachtige houten balken hebben een hoogte van liefst 3,87 meter! Het huidige restaurant is uitgevoerd met een open bar/ keuken en een verlaagd plafond waar men kan dineren. Dit verlaagde plafond is naar uw eigen zin opnieuw in te delen. Aan de achterzijde zijn twee toiletgroepen aanwezig en aan de rechterzijde zowel de keuken als de opslagruimte met onder andere twee koelcellen. Via een deur bereikt u de gezamenlijke hal, welke bereikbaar is voor 1 van de 2 bovenburen en het restaurant. Hier is tevens de deur naar de kelder van ca. 57 (!) m² aanwezig. Via de achteringang treft u een buitenruimte aan van ca. 36 m² welke toebehoort aan de bovenburen, hier geldt een recht van overpad ten aanzien van het restaurant. Hier is tevens de unieke entree vanaf de Scheepmakershaven gesitueerd.

Oppervlakten:
Totaal (exclusief kelder): ca. 106 m²
Entree: ca. 8,50 m²
Restaurant: ca. 54 m² (hoogte (3,87 meter)
Keuken, toiletten en opslag: ca. 43 m²

Kelder: ca. 57 m² (hoogte in het midden: 1,90 meter)

Terras: ca. 25 m²

De afmetingen zijn zichtbaar in de bijgesloten plattegronden.

Energielabel:
Niet van toepassing (monument).

Rijksmonument:
De Tol 9 is per 24 juni 1971 aangemerkt als Rijksmonument.

Vergunning:
Er dient een vergunning te worden aangevraagd bij de gemeente voor het aanleggen van een terras. De vorige eigenaren hadden een vergunning van 25 m² en de gemeente heeft aangegeven hier opnieuw open voor te staan. Voor de openingstijden dient overeenstemming met de gemeente te worden bereikt.

Inventaris:
Alle inventaris waaronder ook de koelcellen zijn in eigendom en overdraagbaar aan de kopers. Op de werking hiervan worden geen garanties gegeven. De inventaris (behoudens enkele machines) is in de vraagprijs begrepen.

Contracten:
Er zijn geen huidige lopende contracten die overdraagbaar zijn op de kopers.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule, 'as is, where is'-clausule en nimmer eigen gebruiksclausule worden opgenomen.

Aansprakelijkheid/ disclaimer:
De informatie in deze verkoopbrochure is door ons makelaarskantoor, met input van de verkoper en leveranciers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor de onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, tekeningen en impressies zijn puur indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan