Resultaten laden ...

Geleenstraat 37

250 m2 horeca te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs € 3.500 /maand
Functie Horeca
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Heerlen-Centrum

Te koop: Grieks restaurant in hartje Heerlen

Heerlen is een gezellige stad in de omgeving van het Limburgse Heuvelland. In het stadshart vind u dit mooie en uitstekend renderende Griekse restaurant, gelegen aan de Geleenstraat, direct naast het Q-park parkeergarage. In de direct omgeving van het restaurant ligt het nieuwe gemeentehuis en het Promenadepark. Vanaf het pand bent u snel bij de winkels in het centrum. Het is een aantrekkelijke plek voor horeca.

De doelgroep van het restaurant is zeer divers en bestaat met name uit liefhebbers van de Griekse keuken, zowel de gyros als de visgerechten. Een tafel reserveren voor een avondje uit eten is voor bezoekers makkelijk geregeld via de moderne website.

De belangrijkste gegevens van het restaurant

Het restaurant heeft een oppervlakte van ca. 250 m2 BVO. Dankzij een grote pui aan de voorzijde van het restaurant is er veel ruimte beschikbaar voor reclame. De zichtbaarheid is uitstekend van verschillende kanten. Het restaurant is goed afgewerkt en van alle gemakken voorzien. In de huidige opstelling is er ruimte voor 120 gasten. Ook bevinden zich toiletten aan de achterzijde van het pand.

De keuken is compleet en uitgerust met alle belangrijke benodigdheden. Achter de keuken is een spoelkeuken geplaatst met daarachter een berging en een personeelstoilet. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een terras waardoor het voor gasten mogelijk is om buiten te eten. Het restaurant is direct in gebruik te nemen dankzij de aanwezigheid van een complete uitrusting. Het bestemmingsplan van het restaurant is ‘Cityplan Heerlen’; waar het restaurant functie horeca heeft tot en met categorie 2.

De huurovereenkomst

Bij verkoop van de “Goodwill en inventaris” wordt geopteerd voor een huurovereenkomst volgens het KHN model voor 5 jaar. Daarna wordt de overeenkomst telkens met 5 jaar verlengd. De huurprijs van het pand aan de Geleenstraat bedraagt €3.500,00 per maand, exclusief BTW. De overnameprijs wordt alleen aan serieus geïnteresseerden medegedeeld.

Disclaimer

Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Niettemin aanvaardt de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld als uitnodiging voor een gesprek.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan