Resultaten laden ...

Grotestraat 283

305 m2 horeca te koop in Waalwijk

Kenmerken

Prijs € 895.000 k.k.
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Waalwijk-Centrum

"Het Heerenhuys"

Dat was de naam van het restaurant dat hier decennia lang gehuisvest is geweest. Inmiddels heeft het restaurant een ander naam, echter de uitstraling is bewaard gebleven, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.

Op de begane grond treft u hier een nog steeds lopend restaurant aan, met alle bijbehorende elementen. Zo zijn er meerdere vertrekken waar gegeten en/of vergaderd kan worden, is er een grote en lichte serre, een riant tuin en een complete horeca keuken.

Op de eerste etage treft u een volledig woonhuis aan, met woonkamer, keuken, masterbedroom, dakterras meerdere (slaap)vertrekken, badkamer, een wasruimte en een groot dakterras.

Op de tweede etage is een ruime zolderverdieping waar uw uw spullen ruimschoots kunt opbergen. De ligging, midden in het centrum van het levendige Waalwijk, is een echte A-locatie. Uniek is het dat u op deze plaats een eigen parkeerplaats kunt maken en een riante tuin heeft. Waar vindt u dat? Midden in het centrum en toch veel ruimte en privacy.

Het is niet ondenkbaar dat het hele object als woonhuis wordt ingezet, of een andersoortige bestemming krijgt. Aan u de keus!

Het woonhuis is een beschermd monument in het kader van de Monumentenwet, geregistreerd als gemeentelijke monument onder nummer 1993-21.

Om meer inzicht te geven in de bouwtechnische staat heeft Monumentenwacht een inspectierapport opgesteld wat op verzoek aan u wordt overhandigd of opgestuurd. U krijgt uiteraard tevens gelegenheid om zelf onderzoek naar het object te (laten) doen.