Resultaten laden ...

Markt 1

196 m2 horeca te koop in Geertruidenberg

Kenmerken

Prijs € 795.000 k.k.
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Geertruidenberg-Kom

Markt 1 Geertruidenberg | Wonen en werken kunnen combineren in dit prachtige horeca-object met eindeloze mogelijkheden in het centrum van Geertruidenberg, dit is uw kans! Het pand kan optioneel ook in zijn geheel als woonobject worden aangewend.

ALGEMEEN
Ben jij op zoek naar een bijzonder pand met een perfecte combinatie van horeca en wonen? Dan is dit object in het bruisende centrum van Geertruidenberg echt iets voor u! Met trots presenteren wij dit charmante pand, waar historie en moderne voorzieningen samenkomen.

Op de begane grond bevindt zich een sfeervolle horecagelegenheid met een ruime bar, waar gezelligheid en gastvrijheid hand in hand gaan. Het interieur straalt warmte uit, en de grote ramen zorgen voor een uitnodigende ambiance. Onder het object is een prachtige kelder gesitueerd met een oppervlakte van ca. 10 m2.

Op de eerste en tweede verdieping wacht een verrassing van formaat: een prachtige woning met een eigentijdse, authentieke uitstraling. Geniet van de perfecte mix van historische details en moderne faciliteiten. De woonruimte is royaal opgezet en biedt alle comfort die je nodig hebt. De gezellige woonkamer ademt sfeer en nodigt uit tot ontspanning na een drukke dag.

De keuken is een ware droom voor elke kookliefhebber. Voorzien van hoogwaardige apparatuur en stijlvolle afwerking, is dit de ideale plek om culinaire hoogstandjes te creëren voor vrienden en familie. De aangrenzende eetruimte is ideaal voor gezellige diners en biedt een prachtig uitzicht op het bruisende centrum.

De twee verdiepingen herbergen meerdere slaapkamers en badkamers, die met oog voor detail zijn ontworpen. Elke slaapkamer biedt een oase van rust en privacy, terwijl de badkamers uitnodigen tot ontspanning en verfrissing.

De locatie van dit pand is werkelijk uniek. Gelegen in het historische hart van Geertruidenberg, heb je alles binnen handbereik. Van gezellige cafés en restaurants tot boetiekwinkels en supermarkten. Ook de natuur is nabij, zodat je heerlijk kunt wandelen en genieten van het prachtige landschap.

Dit is een kans om te investeren in een veelzijdig pand met een potentieel. Of je nu je horecadies wilt voortzetten en tegelijkertijd in stijl wilt wonen of de horecagelegenheid wilt transformeren tot iets nieuws; de mogelijkheden zijn eindeloos.

STERKE PUNTEN
- Centrale ligging
- Veel natuurlijk daglichtinval
- Horeca-object met mogelijkheden
- Historische aantrekkingskracht
- Ruim object met courante maatvoering

OPPERVLAKTEN
- Ca. 171 m2 horecagelegenheid begane grond
- Ca. 144 m2 woonruimte 1ste verdieping
- Ca. 58 m² woonruimte 2de verdieping
- Ca. 10 m2 kelderruimte
- Ca. 15 m2 externe bergruimte

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object betreft een traditioneel gebouwd object waarbij er gebruik is gemaakt van gemetselde gevels met authentieke details zoals sierlijsten en prachtige glas-in-loodramen. Het dak betreft deels een plat dak met bitumen dakbedekking. Het achtergelegen deel betreft een zadeldak met wolfseind welke is voorzien van pannen. De vloeren op de begane grond zijn uitgevoerd in beton, de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in hout.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Net afgewerkt
- Elektrische installatie
- Elektra-, water-, lichtvoorzieningen

Horecagelegenheid:
- Verlichting
- stroomaansluiting
- Voorzien van biljarttafel lift
- Gescheiden toiletten
- Loopdeuren
- Betonvloer
- Keuken
- Noodverlichting-aanduiding

Woonruimte:
- Luxe keuken met divers inbouwapparatuur
- Badkamer voorzien van ruim bad en douche
- Diverse slaapkamers
- Verwarming middels CV-ketel

PARKEREN EN TERREIN
In de nabije omgeving van het object is voldoende parkeergelegenheid gesitueerd.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Dit unieke pand valt binnen het bestemmingsplan "Kom Geetruidenberg 2012". De bestemming betreft Centrum - 3. Deze bestemming leent zich voor onder andere volledig wonen, horeca, detailhandel en maatschappelijke doeleinden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De locatie van het object aan de Markt 1 in Geertruidenberg is uitermate gunstig en biedt een charmante omgeving voor zowel ondernemers als bezoekers. Gelegen aan de historische Markt, vormt dit pand het kloppend hart van de stad en bevindt het zich te midden van de unieke middeleeuwse architectuur en sfeervolle ambiance van Geertruidenberg.
De Markt is het centrale plein van de stad en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw. De prachtige historische gebouwen, oude gevels en gezellige terrassen creëren een schilderachtige setting die bezoekers en bewoners aantrekt. Het is een populaire ontmoetingsplek voor de lokale gemeenschap en trekt tevens toeristen aan die de charme van Geertruidenberg willen ervaren.

De bereikbaarheid van het object aan de Markt 1 is eveneens uitstekend. Geertruidenberg is goed verbonden met belangrijke steden in de regio, waaronder Breda, Tilburg en Rotterdam. Verschillende wegen en snelwegen leiden naar de stad, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer.
De prominente ligging van het object aan de Markt 1 biedt ondernemers tal van mogelijkheden. Winkels, horecagelegenheden en andere bedrijven kunnen profiteren van de hoge passantenstroom en de aantrekkingskracht van dit bruisende plein. De historische setting en het levendige karakter van de Markt creëren een ideale omgeving voor een succesvolle onderneming.

KADASTER
Geertruidenberg – B – 1285 – 298 m2

VRAAGPRIJS
€ 795.000,- k.k.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

AANVAARDING
In overleg

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom dient binnen vier weken na koopovereenstemming te worden gedeponeerd bij de notaris.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

VOORBEHOUD
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.