Resultaten laden ...

Haringbuisdijk 1

495 m2 horeca te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 175 m²/jaar
Functie Horeca
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend

Op een uitstekende locatie, aan de entree van IJburg (Steigereiland), staat een opvallend gebouw dat ontworpen is door de beroemde architect Bjarke Ingels van BIG Architects; het Sluishuis. Dit architectonische meesterwerk past perfect in de lijst van andere bekende Amsterdamse gebouwen zoals Eye Filmmuseum, NEMO en het Pontsteigergebouw.
De plint van dit bijzondere gebouw biedt ruimte voor een uniek horecaconcept met terras. De oppervlakte is circa 500 m2. De ruimte heeft een vrije hoogte van 3,8 meter en incidenteel 2,8 meter. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden voor een ondernemer die een creatief concept wil ontwikkelen en een stempel wil drukken op deze locatie.

Gelegen tussen het IJmeer en de Amsterdamse grachtengordel, wordt verwacht dat dit gebouw veel recreatieve watersporters aantrekt. Het Sluishuis bevindt zich nabij de vaarroute van Amsterdam naar Pampus, Durgerdam en het Muiderslot. Bezoekers kunnen hun boot aanleggen bij de daarvoor aangelegde aanlegsteiger bij de passantenhaven aan de westzijde van het gebouw. Het gebouw biedt de mogelijkheid voor kleinere boten om in het gebouw aan te meren op de binnenplaats aan de zuidkant van de ruimte.

Opleverniveau
De ruimte wordt opgeleverd met een extra entree aan de zijkant van de ruimte, wat de mogelijkheid biedt om ook via de binnenplaats de ruimte te betreden. De ruimte is afgewerkt met een dekvloer (met een sparing in de dekvloer op de locatie van de keuken) en wordt voorzien van een klimaatinstallatie inclusief verwarming en koeling. Nadere informatie inzake de klimaatinstallatie is op aanvraag beschikbaar. De betonwanden worden niet verder behandeld. Er is rekening gehouden met de aanwezigheid van een grootkeuken met de benodigde aansluitingen op ventilatie, water, elektra en riolering. Voor het sanitair is er een water- en riool aansluitingen op één positie voorzien, welke eventueel te verleggen is. De meterkast is voorzien van elektra en wateraansluiting, infrastructuur voor elektra en water dient zelf te worden aangelegd.

Bereikbaarheid
Het Sluishuis is gemakkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Met 20 minuten fietsen bevindt u zich in het centrum van Amsterdam. De dichtstbijzijnde tram en bushalte zijn op 1 minuut loopafstand. De Amsterdamse ring is met de auto ook zeer goed te bereiken; met 2 minuten rijden bevindt u zich op de ring A10.

Parkeren
In de parkeergarage onder het gebouw bevinden zich voldoende (zwerf)parkeerplaatsen waar de bezoekers van de horeca gebruik van kunnen maken.

Huurprijs
De huurprijs betreft €175,-/m2 per jaar.

Servicekosten
De servicekosten worden nader bepaald.

Opleverdatum
De ruimte is per direct beschikbaar.

Huurovereenkomst
Er zal gewerkt worden met een contract dat gebaseerd is op het standaardmodel ROZ-winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen, eventueel aangevuld met bijzondere bepalingen van de
verhuurder.

Huurtermijn
De huurtermijn betreft minimaal 5+5 jaar, langere huurtermijn in overleg.

Aan de informatie in deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.