Resultaten laden ...

Marcelisstraat 255

109 m2 horeca te huur in Den Haag

Kenmerken

Functie Horeca
Wijk / Buurt Visserijbuurt
Bouwjaar 1900
Energielabel D
Typische oppervlakte bouwlaag 109 m²

IN PRIJS VERLAAGD: de overname van de bedrijfsexploitatie De Eetkamer van Scheveningen. Het betreft een RESTAURANT welke al jaren zeer goed staat aangeschreven. De eigenaren willen graag de vleugels uitslaan naar een andere locatie en bieden daarom deze mooie zaak TER OVERNAME aan.

Voor de overname zijn “vele wegen die naar Rome leiden” zoals een één op één overname van inventaris/ goodwill/ handelsnaam, maar ook gedeeltelijke overname met financieringsmogelijkheden, of zelfs huurkoop of pacht is bespreekbaar. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden!

Alle vergunningen zijn op orde en er is een categorie 2 vergunning verleend waarbij de gasten tot laat in de avond/nacht kunnen blijven hangen.

Naast de invulling als “High End” RESTAURANT leent deze locatie zich ook uitstekend voor private Dining, wijnproeverijen, fast casualconcept, recepties, feestjes etc. Voor het restaurant vind je een knus terras. Er zijn ook mogelijkheden om nog een extra terras te creëren op het pleintje aan de overkant.

Het restaurant is zonder verplichtingen over te nemen