Resultaten laden ...

Palacestraat 30

146 m2 horeca te huur in Den Haag

Kenmerken

Vraagprijs exploitatie € 225.000
Functie Horeca
Wijk / Buurt Belgisch Park
Bouwjaar 1980
Aantal bouwlagen 1
Typische oppervlakte bouwlaag 146 m²

Een zeldzame kans om een prachtige ijssalon met ruim terras over te nemen op een A-1 locatie op Scheveningen. De salon is gelegen op een bruisende plek, waar zowel locals als toeristen samenkomen om te genieten van het strand, de zee en natuurlijk…ijs!!!

De zaak heeft een open karakter met veel licht. Er is een prachtige counter met bijbehorende vitrine aanwezig. Daarachter bevind zich de ruimte waar het ijs wordt gedraaid. Naast het verse ijs staan er nog veel meer lekkere producten op het menu. Denk aan milkshakes, softijs en wafels. Ook kunt u hier terecht voor heerlijke broodjes, crêpes en poffertjes.

In de zaak zijn er circa 40 zitplaatsen en op het terras ook nog eens 40 zitplaatsen. Op de eerste etage is er een kantoor met opslag en bevind zich hier de dubbele toilettengroep.

De zeer ruime opslag naast de ijssalon is te bereiken via de salon maar heeft ook een eigen ingang. De ijssalon ligt aan een horecaplein met New York Pizza, KFC en Eazie. En in de nabijheid treft u ook o.a. het Kurhaushotel, Circustheater en Pathé bioscoop.

Aarzel niet om deze heerlijke kans te grijpen en deel uit te maken van de bloeiende Scheveningse gemeenschap. Neem vandaag nog contact met ons op en maak je droom werkelijkheid. Verover de harten van Scheveningen met jouw eigen ijssalon!