Resultaten laden ...

Grote Spuistraat 47 -49

123 m2 horeca te koop in Dordrecht

Kenmerken

Prijs € 950.000 k.k.
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Boogjes en omgeving

Iconische plek in het centrum van Dordrecht te koop!

Het betreft de verkoop van een zeer interessante locatie waar jarenlang café De Pul gehuisvest was. In de schatkamer van de historische binnenstad van Dordrecht wordt dit gehele complex (met de bovengelegen woningen) te koop aangeboden. De begane grond (+ kelder en terras) heeft jarenlang café De Pul gehuisvest en staat te trappelen om weer in gebruik te worden genomen door een echte horeca ondernemer! Op de bovengelegen verdiepingen worden kamers verhuurd en worden in verhuurde staat geleverd. Het geheel is gelegen op eigen grond ter grootte van 103 m2.

De locatie is voor veel Dordtenaren bekend terrein, aan de Grote Spuistraat gelegen in het stadshart van Dordrecht.

Dordrecht is met bijna 120.000 inwoners de vijfde gemeente van de Nederlandse provincie Zuid-Holland en maakt deel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden die ongeveer 280.000 inwoners telt. Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken.

Indeling:
Grote Spuistraat 49, circa 173 m2 BVO
- Café: entree, café met bar, keuken, sanitair en kelderruimte (in twee secties).

Grote Spuistraat 47, circa 132 m2 BVO
- bovenwoning: entree, trap, overloop, 2 kamers, badkamer, keuken en gescheiden toilet, trap naar 2e verdieping met 2 kamers, badkamer en toilet, trap naar zolder met een zolderkamer met keuken en slaapkamer.

Spuiplein 4, circa 130 m2 BVO
bovenwoning: entree, trap naar eerste verdieping, overloop 1 kamer, keuken en toilet, trap naar 2e verdieping met 2 kamers, badkamer met wc en trap naar zolder met woonkamer, slaapkamer en keuken.

Buiten terrein
Gemeentegrond voorzien van terras op basis van terrasvergunning (op naam).

Huursituatie:
Grote Spuistraat 49, begane grond: leeg en on-verhuurd;
Prognose markthuur € 33.000 per jaar.

Grote Spuistraat 47, bovenwoning 1 met 5 kamers;
Verhuurd voor € 30.600 per jaar.

Spuiplein 4, bovenwoning 2 verhuurd met 4 kamers;
Verhuurd voor € 24.420 per jaar.

De huurinkomsten van de kamers zijn inclusief energie.

Bestemmingsplan:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Historische Binnenstad’ vastgesteld op 22 februari 2011 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Centrum’ heeft. Het object heeft een beschermd stadsgezicht.

Bereikbaarheid:
Het aangebodene is door zijn ligging in het stadshart van Dordrecht zeer goed bereikbaar middels openbaar vervoer, lopend of met de fiets en ook per auto.

Bent u enthousiast geworden over deze locatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie en we plannen een bezichtiging op korte termijn.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan