Resultaten laden ...

Markt 26

52 m2 horeca te huur in Delft

Kenmerken

Vraagprijs exploitatie € 105.000
Functie Horeca
Wijk / Buurt Centrum
Bouwjaar 1790
Typische oppervlakte bouwlaag 52 m²

Bij dit leuke intieme restaurant, gevestigd op het horeca plein in de studentenstad Delft, draait alles om samen te genieten, te delen en te ontdekken. De menukaart is gevuld met verleidelijke kleine gerechtjes, perfect om te delen met vrienden en familie. Laat je zintuigen verwennen met de smaken van Spanje, terwijl je geniet van een discrete en sfeervolle ambiance

Zij zijn niet alleen maar een Spaans restaurant. Je kunt hier ook genieten van een lekker kopje koffie met gebak naar keuze. Gewoon even bijkomen na het winkelen in de stad of zo maar. Deze unieke locatie, welke zowel door locals als door toeristen wordt bezocht, is niet alleen ideaal voor voortzetting als Spaans tapas restaurant, maar biedt ook zeker mogelijkheden voor een lunchroom of brasserie. Dit is de perfecte kans voor een horeca-stel om hun passie voor gastvrijheid en heerlijke gerechten tot uiting te brengen.

In de zaak vindt u een kleine compacte keuken met alle gewenste apparatuur, een uitgifte bar en ca. 20 zitplaatsen welke zijn uit te breiden met het gevelterras die volledig is af te sluiten is. Op dit moment op maandag en donderdag gesloten, dus nog vele mogelijkheden om de omzet uit te breiden!

Kortom een bijzonder mooi bedrijf voor een enthousiast koppel, waarbij de verdeling 1 in de keuken en 1 in de bediening echt ideaal zou zijn.