Resultaten laden ...

Pauwstraat 6

444 m2 horeca te huur in Arnhem

Kenmerken

Huurprijs € 72.500 /jaar
Functie Horeca
Wijk / Buurt Rijnstraat

Algemeen:
Aan de Pauwstraat die de drukke Jansstraat verbindt met de Korenmarkt bevindt zich in dit monumentale pand deze veelzijdige horecaruimte.

De ruimte heeft een open en speelse uitstraling doordat de 4 verdiepingen worden gekenmerkt door verschillende indelingen en hoogten en met elkaar in verbinding staan door middel van een vide. Daarnaast beschikt het object over een ruime kelder die uitstekend te gebruiken is als wijnkelder of voor groepen/private dining.

Tevens zijn er ruime terrasvoorzieningen aan de straatzijde.

Oppervlakte:
Het totale oppervlakte bedraagt ca. 444 m² verdeeld over:
Begane grond : ca. 147 m²;
1e verdieping : ca. 49 m²;
2e verdieping : ca. 89 m²;
3e verdieping : ca. 94 m²
Kelder : ca. 65 m²

Front:
ca. 7 meter.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van onder andere:
- Toiletgroepen (Begane grond en 3e verdieping);
- Vetvangput;
- CV-installatie met radiatoren;
- Voorbereiding voor afzuiginstallaties;
- Personenlift;
- Horecalift.

Het object zal casco worden verhuurd, wat inhoudt dat alle onderhoud, reparatie en vervanging van de aanwezige voorzieningen geheel voor rekening van huurder komt. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet terug geleverd te worden aan verhuurder.

Ligging:
Het object bevindt zich in het horecaconcentratiegebied van Arnhem met in de directe omgeving een rijke mix aan cafés, clubs, hotels, restaurants, koffiezaken en de Vue bioscoop. Vanaf het NS-station en busstation Willemsplein lopen veel bezoekers van het centrum via de Jansstraat, vanaf de Jansstraat is het object goed zichtbaar is. Kortom de ligging van het object is zeer goed grenzend aan het kernwinkelgebied.

Parkeren:
Op nog geen 400 meter afstand bevindt zich onder het station Parkeergarage Centraal met meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Ook liggen op slechts enkele minuten lopen de Blauwe Golven waar bezoekers van het centrum kunnen parkeren (betaald).

Huurprijs:
€ 72.500,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
De locatie valt onder het vigerende bestemmingsplan 'Binnenstad en Singels' met bestemming 'Centrumdoeleinden-III'. Dit staat onder andere het gebruik toe als:
- Horeca-A, -B, -C en -E;
- Detailhandel;
- Dienstverlenende bedrijven;
- Maatschappelijke doeleinden;
- Publiekgerichte kantoren;
- Amusementsbedrijven.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente Arnhem, dan wel via de website van Ruimtelijke Plannen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan