Resultaten laden ...

Strand Noord 51

680 m2 horeca te huur in Den Haag

Kenmerken

Vraagprijs exploitatie € 850.000
Functie Horeca
Horecagebied Ja
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Scheveningen Badplaats
Bouwjaar 2000
Aantal bouwlagen 1
Typische oppervlakte bouwlaag 680 m²

De vernieuwde Noordboulevard is zo goed als afgerond en zal komend seizoen, en de seizoen daarna, dé publiekstrekker van Scheveningen worden! De boulevard is breder geworden en met zijn nieuwe vormgeving sluit het naadloos aan bij de kustlijn. Louter kwaliteitshoreca is wat hier de klok slaat!

Het paviljoen is te betreden via de prachtige trappen vanaf de boulevard. Je loopt het terras op en je waant je gelijk al in een andere wereld. Heerlijk ontbijten met je voetjes in het zand, na het zonnen genieten van een lunch op één van de terrassen, een cocktail drinken met de ondergaande zon of dineren met vrienden, dit paviljoen biedt het totaalplaatje.

De locatie is uitermate geschikt voor het faciliteren van grote gezelschappen, feesten etc.

Scheveningen-Bad is dé nummer 1 badplaats van Nederland met jaarlijks ruim 16 miljoen bezoekers en biedt het hele jaar door diverse grote evenementen optredens, festivals, strandfeesten en markten.

De Noordboulevard beschikt nu ook over een luxe parkeergarage met circa 700 parkeerplekken. De uitgang is op de boulevard dus men kan zo het strand oplopen.

De Noordboulevard is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. diverse trams en bussen stoppen bij het Zwarte Pad en ligt nog geen 2 minuten lopen naar het strand.