Resultaten laden ...

Wilhelminaplein 6

485 m2 horeca te koop in Heerlen

Kenmerken

Prijs € 395.000 k.k.
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Heerlen-Centrum

Ruim bedrijfspand (ca. 1509 m3) gelegen in het centrum van Heerlen. De begane grond (ca. 188 m2) is ideaal voor het exploiteren van een horecagelegenheid maar ook dienstverlening is toegestaan volgens het bestemmingsplan. De drie bovengelegen verdiepingen (ca. 235 m2) zijn de laatste jaren gebruikt als opslagruimte. Wellicht wil de gemeente meewerken aan een plan voor het realiseren van één of meerdere wooneenheden. Hou er wel rekening meer dat dit mooie pand gerenoveerd dient te worden.

Indeling:

Souterrain

Ruimte I (5.92 x 2.33 m). Ruimte II (6.05 x 3.00 m). Ruimte III (6.21 x 4.85 m).

Begane grond

Entree, hal, meterkast zowel voor de begane grond als de verdiepingen. Multifunctionele ruimte I (4.67 x 15.26 m). Multifunctionele ruimte II (2.50/5.11/3.97 x 14.14 m). Muurkast met voormalige CV-opstelling. Keuken (3.55 x 7.01 m). Spoelkeuken (3.02 x 3.26 m). Toiletruimte dames (2.64 x 4.34 m) voorzien van dubbele wastafel en twee toiletten. Toiletruimte heren (2.80 x 4.63 m) voorzien van wastafel, toilet en twee urinoirs. Op basis van een erfdienstbaarheid is aan de achterzijde een ingang gerealiseerd die dienst doet als nooduitgang en toegang ten behoeve van bevoorrading.

1ste verdieping

Overloop met deur naar terras. Slaapkamer I (3.76 x 5.12 m). Badkamer (3.76 x 2.42 m) met vaste wastafel en ligbad met douche. Woonkamer (4.27 x 6.23 m). Keuken (2.06 x 2.50 m) voorzien van eenvoudig keukenblok met navolgende apparatuur: vaatwasser, wasemkap, gaskookplaat. Berging voorzien van aansluiting voor wasmachine en geiser opstelling (Junkers). Deels betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje.

2de verdieping

Overloop. Slaapkamer II (3.76 x 5.12 m). Berging (3.76 x 2.42 m). Slaapkamer III (4.23 x 3.88 m). Slaapkamer IV (2.17 x 2.83 m). Toiletruimte voorzien van duoblok. Badkamer voorzien van wastafel en douche.

3de verdieping

Zolderverdieping met diverse ruimten en CV-opstelling ten behoeve van de verdiepingen.

Buitenruimte

Eventueel benodigd buitenterras is in overleg met de gemeente te bepalen.

Parkeervoorzieningen

Er zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Koopcondities

Koopprijs: € 395.000,- K.K.

Aanvaarding: in overleg

Is er BTW van toepassing: nee

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Algemeen

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan