Resultaten laden ...

Anthony Fokkerweg 1

10 - 300 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Hoofddorppleinbuurt
Bedrijventerrein Bedrijventerrein Schinkel

Kantoorruimte huren Anthony Fokkerweg 1 (Amsterdam Hoofddorppleinbuurt)
Op zoek naar een representatieve kantoorruimte nabij de Hoofddorppleinbuurt? Op deze kantoorlocatie aan de Anthony Fokkerweg 1 zijn nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Op deze locatie is het mogelijk om op flexibele voorwaarden kantoorruimte te huren. De directe omgeving van het kantoorgebouw is te kenmerken als een ideale vestigingslocatie. Dit komt mede door de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met eigen vervoer.

Alle faciliteiten onder een dak
Als huurder van een kantoorruimte aan de Anthony Fokkerweg 1, kun je als huurder gebruik maken van alle faciliteiten binnen het kantoorgebouw. Denk hierbij aan het gebruik van een van de vergaderruimtes of een van de inspirerende lounges. Naast deze faciliteiten kunnen huurders ook gebruik maken van een bemande receptie service die jou en jouw klanten verwelkomen en van het in-house grand café, waar je dagelijks terecht kunt voor een gezonde lunch of een overheerlijke kop koffie. Kom je met de auto naar kantoor? Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van het gebouw.

Huurprijzen Anthony Fokkerweg 1
Op deze representatieve en unieke kantoorlocatie is het mogelijk om kantoorruimtes op flexibele voorwaarden te huren. De kantoorruimtes zijn volledig ingericht, voorzien van meubilair en snel internet. Daarnaast zijn de kantoorruimtes 24/7 toegankelijk, zodat je in het weekend en in de avonden door kan werken. Ben je op zoek naar een tweepersoonskantoor, zes-persoonskantoor of groter? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Als je op zoek bent naar een goed bereikbare kantoorlocatie in Amsterdam, dan sluit dit kantoor uitstekend op jouw wensen aan. Het gebouw is namelijk gelegen in de Hoofddorppleinbuurt en is zowel met eigen- als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Met de auto rijd je binnen enkele minuten op de Ringweg A10. Vanaf dit punt zijn de A4, A9 en de A2 uiterst gemakkelijk bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer naar kantoor? Op enkele minuten lopen ligt het metrostation Henk Sneevlietweg. Dit station heeft verbindingen met Station Amsterdam Lelylaan, Station Amsterdam-Zuid en Station Amsterdam Sloterdijk. Daarnaast vertrekken er in de directe omgeving verschillende bussen die streekvervoer mogelijk maken. Ook met de fiets is het gebouw uiterst gemakkelijk bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Anthony Fokkerweg 1?