Resultaten laden ...

Basicweg 22

780 m2 kantoorruimte te koop in Amersfoort

Kenmerken

Prijs prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Hoef-Oost
Bedrijventerrein De Hoef

MVGM Bedrijfsmakelaars is door de eigenaar gevraagd om als adviseur het verkoopproces te begeleiden van het object gelegen aan de Basicweg 22 te Amersfoort. Het betreft een state of the art kantoor- met showroom en bedrijfsruimte met fantastich lichtinval in de showroom, gelegen op het bedrijventerrein "De Hoef". Het object heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 2.879 m², gelegen op een perceel van 4.390 m² groot.

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein 'De Hoef'. Op het bedrijventerrein zijn onder andere Sligro, Johnson & Johnson Medical, Kamer van Koophandel, Rabobank, VolkerWessels Telecom, VDL, Liebherr Nederland en Heijmans Woningbouw gevestigd.

Het naastgelegen gebied wat bekend staat als 'De Hoef West' zal de komende jaren worden herontwikkeld van een kantoorgebied tot een stadswijk. Het 'Hoefkwartier' zal bestaan uit nieuwbouw en transformaties en zal voorzien in ruimte om te wonen, werken en recreëren.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is gelegen in de zuidwestelijke oksel van Knooppunt Hoevelaken (A28/A1). De op- en afritten van deze snelwegen zijn dan ook op minder dan 5 minuten afstand gelegen, waardoor het object zeer goed bereikbaar is. Komende vanaf de A1 volgt u afslag Hoevelaken (afslag 14) of afslag Amersfoort-Noord (afslag 13). Komende vanaf de A28 volgt u afslag Amersfoort (afslag 8).

NS-intercitystation Amersfoort Schothorst is gelegen op circa 1 kilometer loopafstand. Via dit station wordt onder andere een directe verbinding onderhouden met de stations Amersfoort Centraal, Amsterdam Centraal, Schiphol Airport, Den Haag Centraal, Utrecht Centraal en Zwolle.

Bruto Vloeroppervlakte
Kantoor/showroom 2.194 m²
Magazijn 685 m²

Kadastrale aanduiding, oppervlakte
Amersfoort M 205, 4.390 m²

Vraagprijs:
Op aanvraag.

Parkeren:
Er zijn 36 eigen parkeerplaatsen.

Duurzaamheid:
C

Procedure
Namens de verkoper nodigen MVGM Bedrijfsmakelaars potentiële kopers uit om een onderhandse bieding te doen op het pand zoals beschreven op de website Vendr. Mocht deze investering interessant voor u zijn, dan nodigen wij u uit om een bindende aanbieding uit te brengen en deze naar een van de hieronder genoemde makelaar te sturen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan