Resultaten laden ...

''Withuishof''
|
Bergerstraat 2& 4

1.505 m2 kantoorruimte te koop in Maastricht

Kenmerken

Prijs prijs n.o.t.k.
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Amby

Maastricht, Bergerstraat 2-4

Aangeboden wordt een unieke belegging, bekend: “Withuishof”. Het betreft een karakteristiek rijksmonumentaal pand met een oppervlakte van 1.505 m². De locatie is voorzien van een parkeerterrein, landschapstuin en ondergrond, gelegen op een perceel van 10.105 m². Het pand is ingedeeld als multi-dimensioneel kantoorconcept. Tevens zijn er vergaderfaciliteiten beschikbaar waar alle huurders gebruik van mogen maken. Verder heeft de locatie een eigen dagelijks aanwezige facilitaire dienst.

Het monumentale pand "Withuishof" is gelegen aan de doorgaande weg provinciale weg (N590 Maastricht-Valkenburg) aan de Terblijterweg / Bergerstraat te Maastricht. In de directe omgeving bevinden zich o.a. de hoofdkantoren van DHL, Intergarde, Stadion De Geusselt, Studio van André Rieu en L1 Radio en Televisie. Zie ook de website van Withuishof.

Dit monumentaal pand heeft 30 kantoorunits, varrierend vanaf ca. 15 m² tot 40 m². Het kantoorgebouw is volledig verhuurd door 25 huurders en heeft jaarlijks een bruto-huuropbrengst van circa € 230.000,--. Op eigen terrein zijn minimaal 70 parkeerplaatsen. Voor dit project is een dataroom samengesteld via Vendr.

INDELING
Kelder: hal met centraal trappenhuis, garderobe, dames- en herentoilet met voorportaal, gangen, kantineruimte, 2 vergaderruimten, archiefruimte en een technische ruimte.

Begane grond: centrale entree (Bergerstraat 2) met ontvangsthal met achtergelegen gang en verdiepingstrap, trappenhuis, vergaderruimte, gang, diverse kantoorkamers, tweede centrale gang (Bergerstraat 4) met ontvangsthal, centraal trappenhuis, bibliotheek / vergaderruimte, kantoorruimte en ommuurde binnenplaats van ca. 300 m².

Eerste verdieping: diverse verdiepingstrappen, hal, gangen, diverse kantoorkamers en dames- en herentoiletgroep.

Tweede verdieping (zolder): centraal trappenhuis, hal, gang, eigen toiletruimte, pantry, diverse zolderkamers, bergruimten en verdiepingstrap met toegang tot torenkamer.

LOCATIE
De locatie is uitstekend bereikbaar zowel per auto als per openbaar vervoer. Het pand is gelegen aan de doorgaande weg provinciale weg (N590 Maastricht- Valkenburg) aan de Terblijterweg / Bergerstraat te Maastricht. Op ca. 2 minuten rijafstand van de locatie gelegen zijn de snelwegen A2 (Luik-Maastricht-Amsterdam), alsmede de A79 (Maastricht-Heerlen-Aken) gesitueerd. In de directe omgeving bevinden zich o.a. de hoofdkantoren van DHL, Intergarde, Stadion De Geusselt, Studio van André Rieu en L1 Radio en Televisie.

BESTEMMING
De onderhavige percelen vallen onder het bestemmingsplan Heer-Scharn, vastgesteld d.d. 22 november 2011.

Ter plaatse van de bebouwing:
de voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn o.a bestemd voor:
a. maatschappelijke functies;
b. kantoor.

Ter plaatse van de binnenplaats: De voor 'Agrarisch' aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor: tuinen, erven en verhardingen.
Ter plaatse van de parkeerplaats en tuin: De voor ‘Tuin’ aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor: tuinen en erven, verhardingen ten behoeve van parkeren en langzaamverkeersroutes en groenvoorzieningen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan