Resultaten laden ...

Bezuidenhoutseweg 161

25 - 300 m2 kantoorruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs € 695 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bezuidenhout-Midden

Kantoorruimte te huur Bezuidenhoutseweg 161, Den Haag
Op zoek naar een kantoorruimte in Den Haag, maar ben je de juiste kantoorruimte nog niet tegen gekomen? In dit kantoorpand, gelegen aan de Bezuidenhoutseweg, worden diverse kantoorruimten voor de verhuur aangeboden. Het kantoorpand is gebouwd in 1960 met een totale gebruikersoppervlakte van 2186 m². Diverse bedrijven als advocatenkantoren, uitgeverijen en financiële holdings huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand. Benieuwd of deze locatie bij jouw organisatie past? Plan dan geheel vrijblijvend een bezichtiging in.

Faciliteiten Bezuidenhoutseweg 161
De services en voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoge kwaliteit. Alles is dusdanig goed geregeld dat jij je volledig kunt focussen op jouw core business. Zo bieden ze bij de centrale receptie een telefoonbeantwoordservice aan. Zo mis jij geen enkel belangrijk telefoontje, mocht je even niet bereikbaar zijn. Daarnaast kun jij als huurder gebruik maken van de diverse spreek- en vergaderruimten. Bovendien kan er catering worden verzorgd op deze locatie. Je betaalt alleen voor de dingen die jij nodig hebt, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Locatie en bereikbaarheid
Dit luxe kantoorgebouw in het Haagse stadsdeel Haagse Hout ligt in een populair kantoorgebied en woonwijk in een omgeving die gekenmerkt wordt door een mix van monumentale en moderne gebouwen. Het bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station Den Haag, nabij het Haagse centrum en dicht bij het Haagse Bos. De welbekende Theresiastraat ligt slecht op 2 minuten loopafstand. Hier treft u een diversiteit aan winkels en lunchgelegenheden. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het uitstekend bereikbaar; binnen vijf minuten bent u op de Utrechtse Baan. Achter het gebouw is een eigen parkeerterrein aanwezig.