Resultaten laden ...

Busplein 28

190 - 375 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 3.400 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum Almere-Stad

In deze kantoortoren 'Top Tower', direct naast het NS station van Almere Centraal, is een gehele kantoorverdieping voor verhuur beschikbaar. De etage is groot ca. 375 m², deelverhuur vanaf ca. 190 m² is bespreekbaar.

Het betreft de 2e etage van deze uitstekend gelegen toren waarin een diversiteit aan ondernemingen is gehuisvest.

De kantoorruimte is thans voorzien van o.a.:
- topkoeling;
- eigen toiletgroep;
- eigen pantry;
- kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling;
- vloerbedekking;
- huidige kantoorindeling;
- systeemplafond met verlichting;
- alarminstallatie.

Voorts zijn er 3 geluidsdichte audiostudio's in de ruimte geplaatst. Deze zijn eventueel ter overname beschikbaar, echter kunnen indien gewenst worden verwijderd.
Modernisering van het opleveringsniveau is bespreekbaar, o.a. het vervangen van de huidige vloerbedekking door pvc vloerbedekking, sauzen van de wanden, e.e.a. in nader overleg te bepalen.
Aan deze presentatie zijn enkele foto's toegevoegd van de kantooretage gelegen boven het gehuurde, dit geeft een goede impressie van de uitstraling na modernisering.

Het gebouw is 24/7 toegankelijk middels een gezamenlijke entree op de begane grond, vanwaar de diverse kantoorverdiepingen per lift bereikbaar zijn.

De locatie is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. Direct naast het gebouw is een parkeergarage gelegen. Het is mogelijk hier, via Parkeerbeheer Almere, abonnementen voor te verkrijgen.
Daarnaast is in de direct omgeving een grote variëteit aan winkels en horecagelegenheden gelegen. Alles is binnen handbereik.

Gunning verhuurder voorbehouden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan