Resultaten laden ...

Coenecoop 711

100 m2 kantoorruimte te huur in Waddinxveen

Kenmerken

Huurprijs € 875 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen in Schieland
Bedrijventerrein Coenecoop I+II

In dit hoogwaardige multi-tenant complex is op de begane grond circa 100 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Parkeren is gedeeltelijk mogelijk op eigen terrein en station Waddinxveen Triangel is gelegen op 5 minuten loopafstand.

Het in 2002 opgetrokken bedrijfscomplex is onlangs volledig gerevitaliseerd en beschikt over een vernieuwde hoofdentree, gemoderniseerde algemene ruimtes en liftvoorziening.

Dit kantoor ligt op een goede zichtlocatie van de A12, Zuidelijke Rondweg en de nieuw aangelegde N451. De begane grond is reeds ingedeeld doch zou in overleg met huurder kunnen worden aangepast.

Bedrijventerrein Coenecoop is een representatief en ruimtelijk terrein die haar bereikbaarheid dankt aan de spoorlijn Gouda-Alphen aan den Rijn, Provincialeweg N207 en de Rijksweg A20 en A12. Bedrijven die hier zijn gevestigd zijn onder andere Van der Loo Yachtinteriors, RDW, FOOX Groothandel, Maasdam Projectinrichting en Stedin.

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid. Het gebouw is gelegen nabij de Provincialeweg N207. De Rijkswegen A12 en A20 zijn met de auto binnen enkele minuten te bereiken. Tevens is het bedrijfscomplex gelegen op loopafstand van bushaltes en NS Station Waddinxveen Triangel (5 minuten). Parkeren is gedeeltelijk mogelijk op eigen terrein.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 100 m², geheel gelegen op de begane grond.

Oplevering:
In overleg, per direct.

Opleveringsniveau:
Opleveringsniveau is onder andere voorzien van:
- representatief en vernieuwde hoofdentree;
- wachtruimte op de begane grond;
- ruime liftvoorziening;
- gedeelde toiletgroep;
- eigen pantry;
- centrale verwarming middels radiatoren;
- topkoeling;
- veel natuurlijke lichtinval door raampartijen rondom;
- te openen ramen;
- betonnen vloer.

In overleg met verhuurder kunnen de kantoren volledig naar wens van huurder worden afgebouwd.

Huurprijs:
€ 875,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorschot servicekosten:
€ 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. In de servicekosten zijn onder andere de volgende zaken inbegrepen:
- gasverbruik, inclusief vastrecht;
- elektriciteitsverbruik, inclusief vastrecht;
- waterverbruik, inclusief vastrecht;
- onderhoud en periodieke controle van de luchtbehandelingsinstallaties;
- idem van de liftinstallaties(s);
- idem van de brandmeldinstallatie;
- onderhoud buitenterrein;
- schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten en lift;
- glasbewassing buitenzijde;
- vervangen van lampen in de gemeenschappelijke ruimten.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2008), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan