Resultaten laden ...

Computerweg 2-6

629 - 2.265 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs prijs n.o.t.k.
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Hoef-West

Algemeen: Het betreft een representatief multi-tenant gebouw gelegen op het bedrijventerrein “De Hoef” in Amersfoort. Direct nabij NS Station Amersfoort Schothorst. Momenteel is er op de Computerweg 2 een ruimte op de 3e verdieping beschikbaar en het gebouw aan de Computerweg 6 "Black Box" is in zijn geheel beschikbaar.

Het gebouw is gelegen in het huidige kantorengebied “De Hoef-West”. Het Hoefkwartier zal volledig worden getransformeerd tot een levendige stadswijk, waarbij ruimte wordt gemaakt voor wonen, werken, leren en ontspannen. De Gemeente Amersfoort heeft 2.500 woningen en 5.000 arbeidsplaatsen in het gebied voorzien, waardoor er een levendige functiemix in de wijk zal ontstaan. Deze ontwikkeling is al gestart, waarvan de afronding zal in 2024 plaatsvinden.

Bereikbaarheid: Per auto
Het gebouw bevindt zich aan de rand van het bedrijventerrein “De Hoef”. " De Hoef" bevindt zich in het westelijke kwadrant van het verkeersknooppunt Hoevelaken. Met de auto is de locatie vanaf de rijkswegen A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen binnen enkele minuten te bereiken.

Openbaar vervoer
Op 2 minuten loopafstand is het NS Station Amersfoort Schothorst gelegen, zodat er sprake is van een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 2.265 m².
Computerweg 2 m² V.V.O.
3e verdieping 628,87
Totaal 628,87
Het bovenvermelde metrage is ingemeten conform NEN 2580, meetcertificaat no. MC07151_A van Kraan Consulting d.d. 06-09-2017.

Computerweg 6 m² V.V.O.
Begane grond 82,47
1ste verdieping 513,54
2de verdieping 526,65
3de verdieping 513,13
Totaal 1.635,79
Het bovenvermelde metrage is ingemeten conform NEN 2580, meetcertificaat no. OC-2022-93099 van Object & Co d.d. 20-05-2022.

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
• Sanitair;
• Pantry;
• Luchtbehandelings- en verwarmingssysteem;
• Kabelgoten voor elektra, data en telefoonbekabeling, voorzien van elektra en WCD’s, exclusief databekabeling;
• Lift;
• Systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
• Thans aanwezige wanden;
• Thans aanwezige vloerbedekking;
• Beveiligingsinstallatie.

Parkeren: Voldoende parkeergelgenheid op eigen terrein.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: N.o.t.k.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijs parkeren: € 400,- per parkeerplaats (niet overdekt), per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten: N.o.t.k.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.
Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijzonderheden: Voor verdere informatie omtrent de herontwikkeling van kantorenpark ‘De Hoef-West’ verwijzen wij u door naar de onderstaande website van de Gemeente Amersfoort.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan