Resultaten laden ...

Quarter Avenue
|
Condensatorweg 54

208 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Sloterdijk
Bedrijventerrein Sloterdijk I

OBJECT
Quarter Avenue is een modern kantoorgebouw met een prominente zichtlocatie in Amsterdam Sloterdijk. Het multi tenant gebouw is in de afgelopen jaren gerenoveerd. Zo is er op de begane grond een gloednieuwe lobby gecreëerd. Tevens beschikt het gebouw over een representatieve entree met een centrale bemande receptie en vergaderruimten.

Quarter Avenue heeft een totaal vloeroppervlakte van circa 7.496 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond en de 8 bovengelegen verdiepingen. Elke verdieping heeft een vloeroppervlakte van circa 873 m². Het gebouw maakt onderdeel uit van Quarter Offices, en is voorzien van energielabel A+++ en beschikt tevens over een BREEAM Very Good rating.

Vanwege de gunstige ligging en de optimale bereikbaarheid hebben zich inmiddels diverse toonaangevende bedrijven gevestigd waaronder Dell, Reed Elsevier, Ziggo, Vodafone, Netflix en Booking.com.

OMGEVING:
Quarter Avenue is gelegen in de dynamische wijk Sloterdijk Westpoort, pal naast de ring A10 en Rijksweg A5. Amsterdam Sloterdijk heeft zich ontwikkeld tot een duurzaam en innovatief gebied. In de directe omgeving worden verschillende faciliteiten aangeboden, waaronder padel banen, HITT Studio, Bret en The Breakfast Club.

Sloterdijk is één van de best bereikbare kantorenlocaties van Nederland. Met de komst van de Westrandweg en de tweede Coentunnel zal de relatie tussen economische activiteiten in Sloterdijk en die rond Schiphol – ook wel aangeduid als Westas – nog sterker worden. Quarter Avenue ligt op slechts 500 meter afstand van het intercitystation Sloterdijk, het tweede NS-station van Amsterdam, welke directe verbindingen heeft met Amsterdam Centraal Station, Haarlem, Leiden en Luchthaven Schiphol. Een uitvoerig netwerk van bus, metro- en tramlijnen maakt de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend.

Door de ligging langs de Rijkswegen A5, A10 alsmede station Amsterdam Sloterdijk is de bereikbaarheid zeer goed te noemen. Het gebouw is op slechts tien minuten vanaf Schiphol en circa tien minuten naar hartje centrum Amsterdam verwijderd.

OPPERVLAKTE
Voor verhuur komt er circa 208 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, welke als volgt in het gebouw is onderverdeeld:
Begane grond: ca. 208 m² v.v.o. kantoorruimte - Per 1 januari 2024

PARKEREN
Ruime parkeergelegenheid op het naastgelegen parkeerterrein.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: Vanaf € 220,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaats: € 1.600,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten:
€ 70,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Huidige systeemplafonds voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen;
- Te openen ramen;
- Deels vloerbedekking, deels PVC vloeren;
- Huidige scheidingswanden;
- Huidige pantry.

ENERGIELABEL
Het kantoorgebouw is reeds voorzien van een energielabel A+++ en beschikt over een BREEAM Very Good rating.

QUARTER OFFICES
Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van Quarter Offices. Quarter Offices biedt hoogwaardige werkomgevingen voor gebruikers variërend van internationale gerenommeerde bedrijven tot middel-klein bedrijven, startups en individuele flexwerkers.

De drie hoogwaardige kantoorgebouwen (Quarter Plaza, Quarter Podium en Quarter Avenue) zijn verbonden door een uniek faciliteitenpakket en bieden een inspirerende werkomgeving en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Huurders van Quarter Offices hebben toegang tot een uniek dienstenpakket dat gemak toevoegt en tijd en/of geld bespaart. Alle diensten zijn volledig afgestemd op de gebouwen en beschikbaar voor alle huurders, ongeacht het kantoor waarin ze zich bevinden. Elk afzonderlijk gebouw biedt een bemande receptie op een vijfsterren serviceniveau met onder meer een vergadercentrum.

BEREIKBAARHEID
Quarter Avenue is gelegen in de dynamische wijk Sloterdijk, door de ligging langs de Rijkswegen A5, A10 alsmede station Amsterdam Sloterdijk is de bereikbaarheid zeer goed te noemen. Het gebouw is gelegen op tien minuten rij afstand van Schiphol en circa tien minuten van Amsterdam centrum verwijderd.

Per auto:
Het gebouw is uitstekend te bereiken met het eigen vervoer via de Ringweg A10 en de snelweg A5 (Westrandweg). De binnenstad van Amsterdam bereikt u binnen 10 minuten via de S102 richting de Van Diemenstraat en Schiphol is binnen 15 autominuten te bereiken.

Quarter Podium ligt op enkele minuten van:
• Amsterdam centrum 6 minuten
• Amsterdam Zuidas 9 minuten
• Vliegveld Schiphol 12 minuten
• Rotterdam 47 minuten
• Utrecht 38 minuten

Per openbaar vervoer:
Het gebouw is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Op 260 meter loopafstand bevindt zich het Station Sloterdijk. Vanaf dit station zijn er rechtstreekse verbindingen met onder andere, Amsterdam Centraal Station, de luchthaven Schiphol, Hoofddorp, Utrecht en Leiden.

Quarter Podium ligt op enkele minuten van:
• Amsterdam centrum 7 minuten
• Amsterdam Zuidas 15 minuten
• Vliegveld Schiphol 14 minuten
• Rotterdam 52 minuten
• Utrecht 46 minuten

Lees meer op onze website:
http://www.trec.nl

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan